Saara Kadak

Kui veel hiljuti räägiti Saara Kadakust kui haprast Rakvere teatri noorest näitlejannast, siis viimase telehooajaga kinnitas ta kanda ka kodustel ekraanidel, uues seriaalis "Restart", olles alles hiljuti tuntust kogunud ka läinud talvel välja tulnud filmis "Nullpunkt" (kust võrsus muuseas välja armusuhe Märt Piusiga). Võluv, müstiline ja väga haarav näitlejanna, kel televaatajate südamete võitmisega ilmselt raskusi pole.
Marii Karell

Marii Karell

"Radari" terava silmaga saatejuht ja peatoimetaja Marii Karell on Eesti telemaastikul tegelikult juba väga vana kala, ent enamasti jäänud kaaritaguseks tegelaseks. Karell on ohjanud toimetajana nii "Ringvaadet" kui aidanud käima tõmmata mitmeid Eesti ajakirju ja pälvis ajakirjanikuna tunnustust juba 13 aastat tagasi, parima uudisloo eest Eesti Päevalehes, milles paljastas kõrge Viljandi politseiametniku katse õnnetusjärgselt oma joobeastet varjata. Temast kui uuest tegelasest seega rääkida ei söanda, kuid tuleb tunnistada, et saatejuhina mõjub ta vägagi värskelt.

Karl-Erik Taukar

Karl-Erik Taukar

"Eesti otsib superstaari" kasvandiku Taukari saatus viis ta lõppenud hooajal ringiga talle endalegi tuule tiibadesse andnud talendisaatesse tagasi, sedapuhku saatejuhiks. Kuigi saates lõppes tema teekond enne ihaldatud finišijoont, siis muusikukarjäär sai mehel siiski hoo sisse ja loodame, et pärast saatejuhidebüüti õnnestub hurmurit sagedamini ka teleekraanil kohata. Kahtlustame, et tegu võib olla Eesti telemaastiku kõige ilusama mehega ja sellisest vaatepildist oleks lausa patt vaatajaid ilma jätta. Teisalt väärib tunnustust Taukari sarmikus ning enesekindlus, mis jätavad mulje, justkui oleks ta juba aastaid seda ametit pidanud. 

"Pealtnägija"

Anna Gavronski

"Aktuaalse Kaamera" reporteri ja toimetajana ringhäälingukarjääri alustanud Anna Gavronski on tõeline leid "Pealtnägija" ridadesse, keda aga ei tulnud ilmselt ei kaugelt ega kaua otsida: noor, kiire ja kartmatu! Temast kiirgab midagi väga rahvusvahelisele meediale omast ning ta ei jäta küsimata ainsatki ebamugavat küsimust. Lisaks on ta ka väga-väga ilus. 

Henrik Kalmet

See härra oskab kõike teha, mis hõlmab rahva ees esinemist ja on nõutud mees teatrist komöödiafestivalideni. Olgu, ka teleriekraanil on Kalmeti palged Eestimaa rahva peale varem paistnud - näiteks "Eesti otsib superstaari" saatejuhina aastal 2012, ent lõppenud hooajal naasis mees ETV näitlejatega kohtumise saate "Kontakt" saatejuhina ja see meeldis meile. Loeme selle taassünniks ning nõuame: rohkem Kalmetit telepurki!

Hea lugeja, kuidas Sulle uued telenäod meeldisid ning millised olid läinud sügise, talve ja kevade eredaimad hetked teleri ees?