8. "Metsik roos"

Esimene välismaine "Metsik Roos" ehk rahvakeeli ka Rosa Salvaje jõudis Eesti Televisiooni vahendusel vaatajateni 1993-1994. aastal. 94. aastal oli see üldsegi vaadatuim telesaade Eestis ning seda jälgis korraga ligi 588 000 inimest!

7. "Luz Maria"

See seebikas jutustas igati vahust lugu ühest lihtsast maatüdrukust, kellesse armub rikas noorhärra. Neile isegi naeratab õnn, nad saavad lapse... kuid siis juhtub mehega kohutav õnnetus ja ta kaotab mälu! Seebikatele kohaselt "loogiliste" keerdkäikude tõttu juhtub aga nii, et Maria laps peab oma emaks hoopis ühte teist naist. Ja oma lihast ema ta ei salli silmaotsaski. Mehel pole samal ajal õrna aimugi, mis toimub. Tal on ju ometigi mälukaotus!

6. "Ally McBeal"

See sari jooksis TV3-s aastatel 1999-2005 ja võib mürki võtta, et paljud tänased juristid võlgnevad oma karjääri suuresti sellest sarjast alguse saanud pisikule. Sarja nimikangelanna on maineka ülikooli lõpetanud jurist, kes läheb tööle oma koolivenna advokaadibüroosse. Sari keskendus Ally tööle, eraelule ja sisevõitlusele endaga (ja ühe kummalise tantsiva beebiga). Tegemist oli julge Ameerika toodanguga, mille pärast toona vulgaarsena tundunud sisu tõttu lapsed magama saadeti ning seejärel Ally tegemisi suure uudishimuga jälgima asuti.

Viit kõige nakkavamat nostalgiasarja vaata juba videost!