1. "Võsareporter" kadus pauguga eetrist 

Mitu aastat tele-edetabeleid kindlalt juhtinud Peeter Võsa juhitus Kanal 2 hittsaade pani pillid kotti. Aga et mitte lihtsalt ja vaikselt unustuste hõlma vajuda, sai saate viimane ots veel hakkama piraka teleskandaaliga, jättes saadet meenutama viisijupikese "pederillallaa-pederallallaa". Nimelt suutis Võsa-Pets endast välja ajada kõik homod ja homofoobid, tehes saates ootamatult ebatsensuurselt nalja omasooiharuse teemal.

2. "Faktuaalne kaamera" tutvustas Eestile Liba-Rauda

Noor näitleja Priit Pius võttis TV3 uues päevakajalises huumorisaates "Faktuaalne kaamera" enda kanda rolli kehastada üht kriitilisemat avaliku elu tegelast ja saatejuhti Mihkel Rauda, mõjudes nii veenvalt, et hääle järgi võikski uskuma jääda, et Mihkel Raud on pühapäeva õhtul hoopis "Kolmeraudse" käima tõmmanud.

3. Edgar Savisaare öine autosõit "Omakohtu" avasaates

Alari Kivisaare ja Kirsti Timmeri lühikest aega eetris olla jõudnud igaõhtune ning palju vastuokslikke arvamusi üles kütnud "Omakohus" saadeti küll puhkusele, kuid saatesarja avaosas teleekraanidele jõudnud videokaadrid öises linnas oma noort silmarõõmu Sofja Derjuginat sõidutanud ning videoreporteriga sõnelusse sattunud Tallinna linnapeast Edgar Savisaarest jäävad tele-ajaloo kullavaramusse.

4. "Kättemaksukontori" Marion on surnud! Või ka mitte...

Suur oli fännide õud, kui Eesti ühe populaarseima telesarja "Kättemaksukontor" hooaja ühes viimastest osadest sarja üks kolmest peategelastest ootamatult maha lasti. Järgnesid ahastavad hüüded sotsiaalvõrgustikes, üleüldine paanika noorte fännide seas ning lapsevanemate mure oma väikestest televaatajatest järeltulijate leina pärast. Õnneks ei kestnud paanika üle nädala, sest juba järgmise osa keskel sai selgeks, et Marioni surm oli kõrgema eesmärgi nimel üles seatud lavastus.

5. Emil Rutiku viidi "Tähed jääl" stuudiost otse haiglasse

Sel sügisel esmakordselt Eesti televaatajateni jõudnud saade "Tähed jääl" osutus üpris valusaks - küll vigastati põlvi, küll küünarnukke, küll saadi trossiga vastu vahtimist. Saate vanim osaleja Emil Rutiku aga pudenes otse-eetris stuudios suisa kokku ning toimetati otse haiglasse. Liigne koormus sai kõrge vererõhu käes kannatavale telenäole otsustavaks ka saatest vabatahtlikult lahkumisel.


Hea lugeja - ANNA TEADA, milliseid hetki Sina lõppevast tele-aastast mäletama jääd?