Leedi Edithil pole telesarjas meestega õnne olnud. Flirt sir Anthonyga viis küll pulmadeni, kuid Edithi parema tuleviku nimel otsustas sir Anthony oma mõrsja altari ette jätta ja põgenes laulatuselt. Nimelt oli sir Anthony pidanud enne laulatuse algust kuulma enda suunas pilkavaid kommentaare. Vanaema Violet leidis, et tema pojatütar abiellub vana sandiga ja need õelad ütlemised osutusid
viimaseks tilgaks mehe karikas.

Edithi järgmine vallutus oli abielus olev kirjastaja Michael Gregson, kes otsis meeleheitlikult võimalust naisega abiellumiseks. Kahjuks oli Gregsonil juba abikaasa, kellest polnud aga kuigi palju tolku - naine elas vaimuhaiglas. Michael Gregson otsis võimalusi naisest lahutamiseks, kuid kadus jäljetult. Paraku avastas just siis Edith, et ta ootab last ja tõi salaja ilmale tütre, kes kannab nime Marigold. Hiljem ilmnes, et Michael Gregson oli õnnetult surma saanud. Tütar Marygold elab küll Edithi juures, kuid temast on loodud legend, kui õnnelikust orvust, kelle leedi Edith lapsendas. Tõsi, seda, et tegemist on Edithi lihase tütrega, teavad juba poole teleseriaali tegelased.

Tänases, viimases osas peaks selguma, kas leedi Edith Crawley abiellub oma pikaajalise kallima Bertiega. Eelviimases osas tunnistas ta Bertie konservatiivsele emale üles, et Marigold on tema tütar, mispeale nimetas Bertie ema teda rikutud kaubaks. Kas Edithi ellu tuleb õnnelik lõpp või mitte, selgub juba täna õhtul.