Veel enne kui sari eetrisse jõuab, saavad kõik naised Viviani teooria enda peal käiku lasta ehk teha sarja kodulehel läbi test ning saada teada, kumba lahtrisse nad sarjapsühholoogi arvates langeksid. Kõik tahaksid olla saatuslikud ja säravad apelsinid, kuid ehk on parem olla siiski mõistev ja vastupidav kartul?

Testimiseks ootab Vivian Volkonski naisi virtuaalselt oma kabinetis.

TESTI SAAD TEHA SIIN.

Lisaks Elisabet Reinsalule teevad uues seriaalis kaasa Kaie Mihkelson, Egon Nuter, Kersti Tombak, Kaisa Selde, Aarne Soro jt. Viviani klientidena säravad rollides Viire Valdma, Ene Järvis, Marika Korolev, Karin Rask, Ireen Kennik jpt. Ühe võtmetegelasena näevad vaatajad ka lauljat Lauri Liivi.

Ühtlasi saab lähinädalatel külastada sarjast inspireeritud kohtumispaika Tallinna Kaubamaja Naistemaailma Amps kohvikus. Kuni 15. detsembrini on avatud stiilselt mõnus kohake, kuhu oodatakse kõiki tõelisi naisi kohvitama, apelsinist ja kartulist inspireeritud päevapakkumisi ja üllatusi nautima ning loomulikult end kohapeal testima. Sarja esitlusel kohvikus tunnistasid näitlejad, et nautisid tööd väga ja ootavad avaosa suure põnevusega.

Vaata klippi sarja tutvustusest: