Heleri jõudis saatesse, sest on juba kaksteist aastat hädas astmaga, millele ta pole tavameditsiini abil lahendust leidnud. Vaatamata Heleri skeptilisusele on ta valmis siiski kõike proovima, et tema tervis natukenegi paraneks. Kohtumine ravitseja Volliga osutub pöördeliseks ning üllatab nii asjaosalisi kui vaatajaid.

„Meil kõigil on elus olukordi, kus oleme sattunud ummikseisu ega oska ise väljapääsu näha. Samuti pole harvad olukorrad, mil oleme mures mõne tervisehädaga, mida tavameditsiin ei suuda ja lähedased ei oska lahendada. Kõigil neil juhtudel võib „Teekond iseendani“ abiks olla,“ selgitab saatejuht ja toimetaja Aveli Jänes. Vaatajal on võimalus imelist ja tavamõistuse jaoks täiesti uskumatult kulgevat protsessi jälgida, et ka iseenda jaoks järeldusi teha, samastuda või uusi seoseid tekitada.

Aveli sõnul algab kõik inimesest endast. „Probleemid tekivad sellest, et inimesed ei armasta end ega aktsepteeri sellistena nagu nad on,“ selgitas Aveli täna hommikul StarFM hommikusaate eetris, märkides, et alustada võiks lihtsaimast – vaadata peeglisse ja öelda endale: „Ma armastan sind!“.

„Teekond iseendani“ alustab TV3s täna kell 20.00