Avaldame lugejate kommentaarid:

"ETV otseülekandes häiris see kuidas inimesed seisid klaasakna taga kus M. Saar intervjueeris ja lihtsalt passisid seal. Vahtisid aknast sisse. Mida nad seal vaatasid?

Ebaviisakuse tipp kui jõllitad õuest aknast mida inimesed siseruumis teevad. Kuigi need jõllitajad olid peamiselt lapsed, oleks lapsevanemad pidanud neile asja seletama. Aga ega needki enam viisakusest eriti jaga. Eestis lihtsalt on asjad sellised nagu nad on.

Matslikkus igal sammul. Miks nii palju intervjuusid? Kanal 2 ja 3 olid minu meelest üpriski madala tasemega. Edekabelit vaatasin, oli enam-vähem. See on minu arvamus."

***

"Mind ei seganud, et ühed ja samad näod kõigis kanalites olid, sest kuna saated on järele vaadatavad, keskendusime ETV-le. Ja peab ütlema, et üle aastate parim programm! "Ärapanija" üllatas oma headusega, ajal, kui iga nädal eetris olid, jäid naljad lahjaks.

Oja naermine iseenda üle ja YMCA (EKRE) olid tõesti head. Bentsler meeldib mulle muidu väga, aga sellise saate juhina tekitas natuke kahtlusi. Mitte keele pärast, vaid tema mõistetavast ignorantsusest eestlastele tähtsate inimeste ja asjade kohta.

See pole aga mitte niivõrd tema süü, vaid kivi ERRi kapsaaeda. Kõige naljakam oli aga see, et paljureklaamitud "üllatusesineja" kuulutati välja 2 päeva varem ja selleks Taukar (sic!) Kas see pidi huumor olema? Palju meeldivam üllatus oli see, et Länik laulis ka "Karikakart"."