Läinud nädalal imbus Vene meediasse teave, et "Las räägivad" uusi osi ei saa filmida, kuna saadet 12 aastat juhtinud mees olla kogu tiimiga lahkumisavalduse lauale pannud. Hiljem selgus, et otsus oli jõudnud telekanali Rossija 1 ülemuste lauale juba juulikuu viimasel päeval – koos temaga aga ka kogu ülejäänud toimetuse oma. Spekuleeritud on selle üle, et saatemeeskonna lagunemisele panid otsustava löögi sisepinged nii kanali omanike kui ka Malahhovi ning uue produtsendi vahel. Üheks konkreetseks tüliõunaks olevat olnud Malahhovi soov isapuhkusele minna, mis produtsendile ei meeldinud.

Järgnesid paar päeva ootusärevust – mis nüüd siis saab? Kas tõesti kaob populaarne saade eetrist? Samal ajal olla lõppenud Malahhovi puhkus, ent meest polnud nähtud Mõne päeva eest lekkis Vene meediasse klipp, mis aga näitas, et elu seisma ei jää – nähtavasti oli tegu kaadritega samast saatest, kus saatejuhina lihtsalt keegi teine üles astus. Antud juhul oli tegemist ajakirjanik Dmitri Borissoviga. Mis aga kõige huvitavam – saate teemaks pidavat olema Malahhov ise.

Erinevad väljaanded kirjutavad, et telekanal ootab pingsalt selle taga, et Malahhov veel järgi mõtleks ning otsustaks tagasi tulla. Sellisel juhul pidavat naasma ka tema meeskond. Osad kanalid aga teavad juba rääkida, et mees on suhteid soojendamas konkureeriva telekanaliga. Üldiselt on telemees aga lihtsalt "haihtunud" ega ole selgitusi veel jaganud.

Mõnes kanalis käivad kuuldused, et Malahhovi järeltulijana nähakse saatejuht Dmitri Šepelevi – lahkunud Žanna Friske leske, kelle ümber on lainetanud palju meediaskandaale seoses naise ravirahadega.

Vaata üht viimastest saadetest, kus arutleti selle üle, mis võis tappa "Selgeltnägijate tuleproovist" tuntud sensitiivi Ilona Novosjolova, kes Moskvas aknast alla pudenes ja hukkus. Saates on mõne aasta eest muuhulgas lahatud ka Jaak Joala elu ja saatust.