"Teletegelaste rea lõpetab üllameelse žestiga Katrin Lust, kelle firma OÜ Linda üürib 50 euro eest kuus ajutiselt Kadriorus pisikest äripinda, et majutada ühte oma saate tegelast, kes sattus eluraskustesse. Lusti sõnul on tegemist heategevusliku projektiga," kirjutab "Pealtnägija" Facebookis.

Katrin Lust vastas sotsiaalmeedias, et talle on juba mitmed murelikud inimesed helistanud ja uurinud, kas ta on homme "Pealtnägija" pihtide vahel.

"Ema isegi küsis suures hirmus, kas mul on advokaati vaja. Minu pärast pole küll vaja karta. Minu südametunnistus on täitsa puhas, aga iseenesest muidugi tore, et Pealtnägija nüüd minu nime ja näoga oma saadet reklaamib," vastas Lust sotsiaalmeedias süüdistustele.

"Kuuuurija" saatejuht täpsustab, et üürib pinda 50 euro eest kuus tänu Kesklinna vanemale Taavi Pukile, kes möödunud nädala saates aitas kunstnik Bormeistri põõsa alt katuse alla.

"Kuna Märdil polnud dokumente, ega raha ja sotsiaalkorterile ja sotsiaalabile ta ei kvalifitseerunud siis Pukk leidis, et ainus viis teda aidata on see kui üürin talle linnalt soodsa nurgakese, kuni kohtutäitur tema kunsti müüb ja ta hiljem selle müügist tulu saab, mis aitab ta omakorda juba rohkem jalgadele. Mina oma allikaid põõsa alla ei jäta ja teen kôik, mis võimalik, et neid aidata," lisas Lust Facebookis.

"Pealtnägija" postitus:

"Kuuuurija" vastus: