Kanal 2 alustas pühadehommikuse filmiga õite varakult. Kell 8.40 lükati käima järjekordne Tim Alleni koguperekomöödia. Sedapuhku oleme me kõik korduvalt näinud, kuidas Tim Allenist üleöö jõulumees saab. Aga kes pole, sai hommikul näha. Kanal 2 lõpetab filmide näitamise kell 13.30, kui eetrisse jõuab Mr. Beani maraton. Fännid, kogunege!

Kel Kanal 2 "Jõulumees 2" liiga varajane oli, siis umbes tunnike hiljem alustas TV3 sama filmi järjega. Kolmandas jõulumeheks muundumise filmis kiskleb Tim Alleni mängitud jõuluvana pahalasega, kes tahab jõulud nurjata. Oeh...
TV3 jätkab nunnude filmidega ning multikate austajad näevad oma lemmikuid Jääaaja jõulu-eris. Plaanis on ka "Üksinda kodus 4" ja "Visa hing 3". Muide, kel "Visast hingest" kopp ees pole, võib seda umbes kiolm tundi pärast selle lõppu TV3-st uuesti vaadata.

TV6 jätkab visadusega actionit näidates. "Kutsuge Cobra 11" sobib jõulupüha hommikusse kui pohlamoos verivorstile.

ETV peab lugu traditsioonist ning nii on ka tänavu, et "Jõulutunnel" alustab juba kell 10.00 annetuste kogumisega. Sel korral on ETV traditsioonilise heategevussaate partneriks on MTÜ Lastekaitse Liit ja kogutud raha jagatakse abi vajavate laste huvitegevuse toetuseks üle Eesti. Mitmed ETV saatejuhid on Jõulutunneli jaoks salvestanud oma loo - andekatest lastest, lapselapsed enda kasvatada võtnud vanaemadest, unistustest ja unistuste täitumisest ning lihtsalt inimlikust headusest. Saatejuhid Katrin Viirpalu ja Rasmus Kagge on stuudiosse kutsunud põnevaid külalisi ja häid muusikuid, nende seas Smilers, Uku Suviste ja Getter Jaani, Maarja-Liis Ilus, C-Jam ja paljud teised.