Elevil noored rääkisid Publiku toimetajale, et sarjas mängimine toob nende ellu palju põnevust. Seoses medtöötaja ameti lähema tundmaõppimisega ei välista osalised ka seda, et tulevikus võib just see olla põhjus, miks tahetakse arstiks õppima minna.

"Mina mängin seriaalis Salmet," räägib kaunis blondiin Adele. "Mitte küll vana Salmet, aga uut! Ausalt öeldes pole minu tegelaskuju mulle küll eriti sarnane, sest mina olen palju tagasihoidlikum," täpsustab ta. "Salme on ekstreemne inimene ja tal on alkoholiga probleeme. Minul seda pole," kinnitab noor neiu.

"Mina olen Aleksander ja mängin Arti," räägib sarmikate lokkidega noormees. "Art on hästi tagasihoidlik poiss ja meie tegelikult päris sarnased, mina olen võib-olla veid enesekindlam mõnes asjas ja mu tegelaskuju on veidi piinatud. Mul on kohati temast tõesti kahju," räägib Aleksander.

"Mina mängin Sandrit," jätkab särasilmne noormees Karel. "Võib öelda, et olen sarnane küll, mul on lihtsalt vähem õdesid. Aga iseloomult oleme sarnased, sest ega Sander ei ole paha poiss," lisab ta juurde. "Oi, aga kas Karel on siis paha poiss või?" flirdivad neidudest kolleegid kõrval kelmikalt.

"Mina olen merks ja mängin Truudet," jutustab trendika soenguga tumedapäine neiu. "Meie oleme tohutult sarnased, Truude lihtsalt räägib natuke vähem," kirjeldab ta. "Merks räägib hirmus palju ja võib öelda, et mu tegelaskuju on palju rahulikum kui mina," täpsustab ta. "Palju on sarnasusi küll, näiteks see siniste juustega neiu, kes avaepisoodis basskitarri mängib, oskab seda ka päriselus teha!" avaldavad osatäitjad.

Kostüümikunstnik Maarja lisab vestlusse, et tegelaste vanusevahe on päris suur. "17-24 on see vanusevahemik umbes, vanim on vist Jaanika," arutleb ta endamisi. "Aga jah, ega nende tegelaste kujundamine raske ei ole, sest olen nende välimust muutnud minimaalselt. Rosanna puhul, jah, tuleb üht koma teist katta, kui ta tuleb võtteplatsile, aga mingeid kardinaalseid muutusi pole küll vaja teha," naerab ta.