Kuigi ainuüksi see pintsak on osa Eesti meelelahutuse ajaloost, annab Ott Lepland kõrgeima pakkumise tegijale kaasa veel ühe rariteedi — kasseti “Ott ja sõbrad”. Ja boonusena moodsast ajast saab ostja kaasa ka Oti kaks autogrammiga albumit, 2012. aastast pärit "Öö mu kannul käib” ning 2015. aastal välja antud “Siinpool”. Ott Leplandi soovil toetakse nende asjade müügiga Eesti Agrenska Fondi, mille tegevus on suunatud puuetega laste perede toetamiseks.

Tänane oksjonisaade pakub elevust aga mitme teise asjagi poolest. Anu Saagim on oma varalaekast välja otsinud ehted, mille ta koos oma eksabikaasa Ristomatti Ratiaga disainis. Lisaks näeb saates sedagi, kuidas läheb saatejuht Daniel Levi Viinalassil basseinis, kus ta hakkab võidu ujuma Eesti ühe parima ujuja Martti Aljandiga. Seejuures saab Daniel kanda heategevuslikule oksjonile minevat imetrikood, mis peaks talle basseinis mitmeid eeliseid andma.

Kui Martti Aljandi poolt oksjonile minev trikoo on osa Eesti ujumisajaloost, siis Olaf Suuderi annetatud rallikombinesoon kuulub Eesti ralliajalukku. Just seda kombinesooni kandis raadiohääl ja telenägu 2010. aastal Saaremaal, kui ta koos Margus Remmakuga saavutas absoluutarvestuses Eesti meistritiitli.

Saade alustab Kanal 2s täna kell 19:35, oksjonid on avatud vaid saate jooksul tund aega. “Parima pakkumise” oskjonitele saab pakkumisi teha SIIN.