Žürii arvates läks sel korral kõige kehvemini Dag Harteliusel ja Kristina Tennokesel, kes kogusid žüriilt kõigest 25 punkti.

Kõige kõrgemalt hindas žürii Luisa ja Martini ning Olga ja Peebu tantse — mõlemad paarid said žüriilt kokku 32 punkti.

Kihlveokontorid ennustavad võitu endiselt Koit Toomele ja Kerttu Tänavale, kes on olnud siiani nii žürii kui publiku lemmikpaar.

Žürii arvab staaride fokstrottidest ja pasodooblitest järgmiselt:

Kristiina Ojuland ja Aleksandr Makarov — fokstrott
Merle Klandorfile kava meeldis, kui ainult poleks tõsteid olnud, mille eest lubas ta paari karistada. Klandorf kiitis paari, et nad suutsid ilusti muusikasse tantsida, kuid mainis, et Kristiina ja Aleksandr oleks võinud rohkem koos tantsida. “Tants oli ilus, kuid tantsida üksinda ei tohi.”

Jüri Nael kiitis paari ja tunnustas, et vaatamata Kristiina vigastusele, tuli fokstrott neil väga hästi välja.
Punkte: 30

Luisa Värk ja Martin Parmas — fokstrott
Ants Tael oli fokstrotiga rahul: “Tants oli päris kena.” Taelale meeldib, et Luisa ja Martin ei tembuta — pole liigseid tõsteid ega akrobaatikat.

Janika Mölder usub, et eelmise nädala ebaõnn on unustatud. Ta ennustab häid punkte tartlastelt, sest tema arvates nägid Luisa ja Martin välja nagu Tartu Raekoja platsil olevad suudlevaid tudengeid.
Punkte: 32

Dag Hartelius ja Kristina Tennokese — pasodoobel
Merle Klandorfi arvates oli Dag Harteliuse esitlus tõeliselt tubli, mehine ja veenev. Ta kiitis Dagi, et tal oli väga kena hoiak, mis on iseloomulik härjavõitlusele. “See oli parima tants, härra Hartelius, mis Teil on siiani olnud!”

Jüri Naela sõnul sai selles tantsus härjavõitlus uue võtme — nimelt meenutas paari pasodoble “Pähklipurejat”. Kuid siiski oli Naela sõnul tants väga lahe.
Punkte: 25

Andrus Värnik ja Kaisa Oja — fokstrott
Ants Tael ei suutnud kriitilisi sõnu leida, kuigi ta seda oleks tahtnud: “Hämmastavalt hästi muusikasse tantsitud. Lootsin, et tantsite mööda, siis mul kergem hinnata.” Kuid natuke norides, oleks Tael natuke rohkem pehmust tahtnud. “Kehatöö oli väga hea,” lõpetas Tael aga ikkagi kiidusõnadega.

Janika Möldrile tundus tants väga ilus ja hästi tantsitud. Kriitikaks ainult seda, et Mölder oleks tahtnud näha Värnikult natuke naeratust.
Punkte: 30

Koit Toome ja Kerttu Tänav — pasodoobel
Merle Klandorf kiitis paari muusikavalikut ja Koitu: “Mulle meeldis Koidu tants, see oli tänase õhtu kõige veenvam ja pasodoobellikum.”

Jüri Nael oli aga märksa kriitilisem, tema arvates jäi Koidu matadooriroll “ninnu-nännuks”. “See oleks võinud olla tõeliselt tugev.” Naela sõnul oli tants rollide mõttes ebaühtlane. Tema arvates oli KOidu ja Kerttu tantsus palju ilusaid hetki, kuid ka laiali lagunevaid kohti.
Punkte: 30

Peep Vain ja Olga Kosmina — fokstrott
Ants Tael kiitis Vainu, viidates valitud muusikale, milleks oli “Roosa pantri” tunnusmuusika: “Ma ei uskunudki, et sa nii hea roosa panter oled.” Ta soovitas paaril jalgu mitte nii kõrgele tõsta — standardtantsus tuleb põrandat tuleb paitada ja silitada. Samuti soovitas Tael rohkem paris tantsida.

Janika Möldri arvates tantsis paar tantsu ilusti välja. “Saate minu poolt päris kopsaks hinde,” kiitis ta Peepu ja Olgat.
Punkte: 32

Vaata möödunud saate pilte SIIT!