Kõige edukamalt said žürii arvates tantsuõppimisega hakkama Peep Vain ja Olga Kosmina ning Luisa Värk ja Martin Parmas.

Žürii kommenteeris paare järgmiselt:

Peep Vain ja Olga Kosmina — džaiv
Kosmina ja Vain on õppust võtnud eelmise nädala Koidu ja Kerttu showst ja alustavad oma numbrit Peebu pistisepakkumisega.

Ants Tael kiitis paari, sest lisaks showle oli ka korralik tants. “Väga meeldiv algus saatele,” kiitis muidu kriitiline Tael. Peep Vain sai kiita ka hea jalgade töö eest, sest džaivi kiire tempo juures on see ülioluline.

Ka Janika Mölder oli avapaariga rahul. “Super! Väga kelmikas,” kiitis Mölder.

Punkte: 28

Andrus Värnik ja Kaisa Oja — džaiv
Merle Klandorf teravmeelitses ja uuris “Kuidas odaviskes rütmiga on?”, vihjates selgelt sportlase arütmiale. Klandorf soovitas: “Harjuta rütmi!”

Ka muidu sõbralik Jüri Nael oli kriitiline: “Esitus oli ebakindel. Kas pole harjutada saanud?” Ja nagu selgus, oligi paar vaid kolm trenni teinud.

Veel kritiseeris Nael, et efektid jäid fikseerimata. “Tehke rohkem trenni ja õppiga kava paremini selgeks!” oli Naela soovitus.

Punkte: 19

Koit Toome ja Kerttu Tänav — tango
Ants Tael lubas paaril keelatud võtete eest punkti maha võtta. Samuti nimetas ta Koidu ja Kerttu tangot kauboi-stiilis tantsuks.

Janika Mölder jäi üldjoontes tantsuga rahule, ainus millega Koit võiks vaeva näha, on tema ülakeha hoiak.

Punkte: 23

Luisa Värk ja Martin Parmas — džaiv
Merle Klandorf alustas kritiseerimisega. Ta soovista Luisal küür seljast ära saada. Kuid samas oli ta tantsuga rahul: “Ma nägin tõelist džaivi!” Lisakiituse said Luisa ja Martin rütmi eest: “Rütmiga oli 100% paigas. Väga ilus oli!”

Jüri Nael soovitas kollasest ajakirjandusest mitte välja teha ja tantsuplatsil särtsu näidata:“Te suudaksite näidata sellist särtsu, et… Ärge kartke seda näidata!”

Punkte: 28

Dag Hartelius ja Kristina Tennokese — tango
Ants Tael oli armuline ja annab paarile ühe eksimuse andeks: “Tango oli päris tango.” Ta lisas veel kommentaariks, et tangos ei pea nii äkilisi liigutusi olema — selles on muusika äkiline, mitte tants.

Janika Mölder julgustas: “Te kardate ilmaasjata!” Dagile pani ta südamele ainult seda, et ta oma jalgadega julgemalt liigutaks.

Punkte: 21

Kristiina Ojuland ja Aleksandr Makarov — džaiv
Jüri Nael oli tantsust ja tantsijatest vaimustuses ja alustas hindamist hoopis komplimentidega Kristiinale. Ta oli üllatunud, et paaril ka ladina tantsud nii hästi õnnestusid, sest pidas Kristiinat ja Aleksandrit pigem standard-tantsu paariks.

Merle Klandorf oli üldjoontes esitusega rahul, kuid osutas tähelepanu sellele, et ladina tantsudes peaks pöid olema suunatud rohkem väljapoole.

Punkte: 23

Katrin Karisma ja Veiko Ratas — tango
Ants Tael uuris Veikolt: “Miks sa teed nii rasked seaded?” Kuigi Taela sõnul sai Karisma keerulisete sammudega üsna hästi hakkama, soovitas ta midagi lihtsamat. Katrinil soovitas Tael rütmi mitte nii loominguliselt suhtuda.

Janika Mölder soovitas Katrin Karismal pea õlgade vahelt üles tuua. Ta julgustas paari julgelt edasi tantsima.

Punkte: 18

Oma arvamust saad avaldada ka “Tantsud tähtedega” foorumis!