Kuigi Luisa ja Martin said žürii poolt kõige rohkem punkte, ei ühtinud professionaalne arvamus rahva omaga. Nimelt jäid just nemad teiseks paariks, keda ohustas väljalangemine.

Õnnepäev oli Peebul ja Olgal, kes üle mitme saate pääsesid suurema närvipingeta järgmisesse saatesse.

Karm ja kriitiline žürii hindas paaride tantse järgmiselt:

Koit Toome ja Kerttu Tänav

Fokstrott
Ants Tael alustas kriitikaga — nimelt tõusid Koit ja Kerttu Taela arvates natuke liiga palju üles. “Meeldis see, kuidas tants oli muusikasse paigutatud,” kiitis Tael aga paari. “Fokstrotimeeleolu oli olemas!”

Janika Mölderi arvates sai paar fokstrotiga hakkama.
Punkte: 34

Tša-tša-tša
Jüri Nael ei olnud kiidusõnadega kitsi vihjates lauluvalikule: “Ma arvan, et Travoltale tehti 1:0 ära.” Nael nägi, kuidas Koidu puusad hakkasid nõksuma. Negatiivsena tõi Nael välja selle, et paar oleks pidanud kauem koos tantsima.

Merle Klandorf noomis, et tša-tšas peaks liikuma mööda põrandat — Koit tõstis jalga liiga kõrgele. Kuid ka tema kiitis Koidu ja Kerttu muusikavalikut ja tantsuseadet: “Olin vaimustuses jutustusest, mida te tantsukeeles edasi andiste.”
Punkte: 35

Punkte kokku: 69

Andrus Värnik ja Kaisa Oja

Tango
Jüri Naela sõnul oleks paar võinud tantsupõrandal rohkem ringi reisida. Ta tunnistas, et Andrusele sobib mehelik tango-attitude. Nael tunnistas ka seda, et Andruse ja Kaisa proovide ajal tehtud klipid on alati kõige naljakamad.

Merle Klandorf tunnustas paari selle eest, et silmnähtavalt olid Andrus ja Kaisa tantsutrennis palju aega veetnud. “Pöidade tehnika oleks võinud parem olla,” lisas ta küll tilga tõrva meepotti, kui lõpetas ikka positiivselt: “Kihvt esitus!”
Punkte: 33

Rumba
Ants Tael oli üllatunud, et paar suutis tantsu kenasti ära tantsida. “Ei üllatanud aga see, et te muusikast mööda panite,” kordas Tael selle paari puhul sama vana juttu. Tael ei näinud tantsu jooksul rumba rütmi ja oletas, et Andrus kõndis ilmselt oma sisemises rütmis.

Janika Mölderi arvates oli see mõnusalt esitatud rumba. “Poosid tundusid kergejõustislaslikud,” iseloomustas ta Andruse tantsu.
Punkte: 33

Punkte kokku: 66

Luisa Värk ja Martin Parmas

Valss
Ants Tael alustas negatiivsete kommentaaridega, mis kokkuvõttes ei olnudki nii negatiivsed. Nimelt pöörast Tael tähelepanu sellele, et Luisa ja Martini kasvuvahe on väga suur — nemad suutsid seda oma tantsuga hästi varjata ja tantsu välja tantsida. Lõpuks ometi jäi kriitiline Tael rahule Luisa peahoiakuga. “Oli kena võistlustants!”

Janika Mölderi sõnul oli Luisa ja Martini tants ilus võistlustantsu musternäidis. Kuid ta oleks tahtnud rohkem emotsioone näha.
Punkte: 36

Pasodoobel
Jõri Naelale tundus, et standardi asjad istuvad paarile paremini kui ladina tantsud. “Oleks rohkem toreadoorlikkust näha. Natuke jäi lahjaks,” oli Nael Luisa ja Martina pasodooblis pettunud.

Merle Klandorf vaidles aga Nael jutule vastu, sest Martin teeb tema arvates võrdselt standardit ja ladina tantsu. “Seisang oli Luisal halb — puusad peaks olema rohkem ettepoole,” ütles Klandorf, kuid lohutas, et aega veel on.
Punkte: 39

Punkte kokku: 75

Peep Vain ja Olga Kosmina

Tango

Jüri Nael nägi Peebu ja Olga esitluses selle hooaja kõige kirglikumat tantsu. “Kirgede möll,” iseloomustas ta paari tangot.

Ka Merle Klandorf nägi kirglikku tangot. “Eelmise saate lõpuemotsioonid said selles tantsus välja elatud,” vihjas ta möödunud korra pisaratele.
Punkte: 37

Rumba
Ants Tael oleks Peebult tahtnud rohkem sisemist tantsu näha. “Vähe oli actionit,” nurises ta Peebu ja Olga rumba üle. Kuid siiski sai paar kiita selle eest, et nad suutsid rumba rütmi üles leida.

Janika Mölderile muidu meeldis, aga talle tundus, et Peep tantsis vahepeal joogat. “Peep jäi natuke tuimaks Olga jaoks,” ei olnud ta paari rumbaga rahul.
Punkte: 36

Punkte kokku: 73

Loe lisa ja avalda oma arvamust “Tantsud tähtedega” foorumis!