Piret (Inga Lunge), Mari (Elisabet Reinsalu) ja Kertu (Liis Haab) saavad kokku, et vahepeal toimunu läbi arutada ja üksteisele toeks olla. Selgub, et Kertu abikaasa Erik (Indrek Sammul) tunnistas kõik vahepeal toimunu Kertule üles ja nüüd seisab naine dilemma ees: kas ta tahab üldse nende abielu veel päästa või on uus sõber Tõnu (Taavi Otsus) tema südames oma koha leidnud?

Indrekul (Vladas Radvilavicius) on Marile vaid üks palve. Ta tahab, et Mari annaks tema kõhus kasvavale lapsele kuidagigi mõista, et ta on oodatud ja tahetud. Mari mõtted on aga hajevil ja enamasti sõbranna Barbi (Liina-Riin Olmaru) juures, kes elab just sellist elu, nagu ta ise elada tahaks.

Piret, saab aga Marleenilt (Liis-Katrin Avandi) kirja, kus sõbranna tänab teda abi eest ja selgitab, et tema ja ta tütre kadumine oli võimalik ainult nii, et mitte keegi ei tea, kuhu nad läksid.

Ema Sirje (Rita Rätsepp) elust ei tea aga keegi peale Alberti (Ain Lutsepp) ja Inna (Piret Rauk) midagi. See, mida nemad teavad on aga hirmutavam kui keegi kunagi kujutleda oskas.