Jaan Pehk on luuletaja ja laulja. Oma lihtsate lauludega on ta pugenud inimeste hinge. Kuid Jaan ei ole alati esitanud nii lüürilist muusikat nagu täna. Ta on aastate jooksul kuulunud paljude eri bändide koosseisu ja Eestit koos Vaiko Eplikuga lausa Eurovisioonil esindanud. Sooloprojekt “Orelipoiss” tõi Jaanile aga vast suurima tuntuse ja rahvaarmastuse.

Tema "Valss" kuulub juba Eesti popiklassika kullafondi, samuti "See alles jääb", "Võta isiklikult", "Maiu on piimaauto" ja mitmed teised hitid. Getteri esitus on aga nii erakordne, et paneb ka mehed silmanurgast pisaraid pühkima, rääkimate saate naispoolest...

Saatekaaslastel - Lenna Kuurmaal, Tanel Padaril, Getter Jaanil, Marju Länikul, Genkal ja Hardi Volmeril – jätkub Jaani iseloomustamiseks vaid häid sõnu. Jaan ise on aga saatepäeval kaotanud, endalegi üllatuseks, suure osa oma sisemisest rahust ja ootab õhtust kontserti ärevusega. “Põnevus on suur!” võtab Jaan kokku. Enne veel tuleb igal osalejal oma luuletalenti näidata ja Jaani poolt alustatud luuleread lõpuni kirjutada.

Esitusele tulevad:

HARDI VOLMER: "Valss"
GETTER JAANI: "See alles jääb"
GENKA: "Maiu on piimaauto"
MARJU LÄNIK: "Tule ja jää"
TANEL PADAR: "Võta isiklikult"
LENNA KUURMAA: "Korstnapühkija"

Kohe pärast saate lõppu, kell 22 jätkub lustlik meeleolu Kanal 11 jätkusaates “Kuula mu laulu”, kus külalisteks on Jaani semud Vaiko Eplik, Jarek Kasar ja Madis Aesma.