"Pilvede all" üheksas hooaeg alustab mitme üllatusega.

Sarja üks peategelasi ja vanim õdede kolmikust, Piret (Inga Lunge) avastab, et elu on kandnud ta tagasi sinna, kust kõik alguse sai - haiglasse. Nimelt asub Piret taas tööle arstina sinnasamasse haiglasse, kust ta kunagi intriigide saatel lahkus. Üllatuslikult selgub ka, et Pireti pulmad toonase peigmehe Arturiga on ära jäänud.

Mari ehk keskmine õde (Elisabet Reinsalu) on sünnitanud poja, kellele pannakse nimeks Rudolf ehk Ruudi. Kuigi Mari paistab koduse ema rolli rohkem nautivat, kui esimese lapsega, on perekonda taas ees ootamas mitu ränka saatuselööki...
Suur muutus on toimunud ka noorima õdedest, Kertu (Liis Haab) elus. Kertu elab oma lapsega kahekesi, kuigi ametlikult pole nad Erikuga (Indrek Sammul) veel lahutanud. Erik elab koos oma ema Maimuga (Leila Säälik) ning püüab igati Kertut tagasi võita. Mehel on uus amet, mis tekitab aga rohkem uusi probleeme kui tulu. Kertu ei suuda otsustada, kas meest usaldada.

Haapsalus möllavad kired, sest kuigi Albert (Ain Lutsepp) sooviks Innaga (Piret Rauk) rahulikku elu nautida, ei anna Alberti eksnaine ja õdede ema Sirje (Rita Rätsepp) selleks võimalust. Sirje elus on nüüd uus rahakas peigmees Gunnar (Andres Dvinjaninov), kellele Sirje maalib oma endisest elust ja perekonnast otseloomulikult omanäolise pildi.

Eesti vaadatuim draamasari „Pilvede all“ stardib uue hooajaga juba täna kell 21.30.

Lisaks alustab täna kell 21 uut hooaega ka Tuuli Roosma intrigeeriv „Saladuste“ sari. Tänases osas tutvume emaga, kes püüab omal viisil parandada tütre voodielu, lohistades ära tütre noormehe.

Samuti alustab kell 22.30 uue hooajaga ka krimisari „Rizzoli ja Isles“.