Projektijuht Nele Pavesi sõnul pakub Kanal 11 programm hulgaliselt uusi põnevaid saateid ja sarju ning lisaks ka võimalust üle vaadata vanu lemmikuid.

„Juba avapäeval alustame Eesti teleekraanidel esmakordselt maailmakuulsa vestlussaate „Oprah“ värskete osadega,“ toob Paves välja uue kanali ühe peamise tõmbenumbri. “Oprah“ on Pavesi sõnul eriti hoogne ja huvitav, sellest käib läbi hetkel kuumemaid kuulsusi, sisustusnõuandeid, teravaid päevakajalisi teemasid kui südantsoojendavaid lugusid tavalistest inimestest. „Juba avasaates on külalisteks sellised staarid nagu Justin Timberlake ja Grammy-võitja Kelly Clarkson,” tutvustab Paves.

Esimese saateõhtu naelaks on viiele Oscarile kandideerinud ja paljude auhindadega pärjatud romantiline komöödia „Amelie“.

Kanal 11 avapäeva programmist ei puudu aga ka kodumaised kuulsused, kui uue vestlussaate „Õhtusöök kahele“ külaliseks on Merle Palmiste.

Samuti neljapäeval eetrisse jõudev „Unelmate pulma eri“ tutvustab vaatajale romantilise tõsielusarja „Unelmate pulm“ valmimise telgitaguseid. „Erisaate algus on ajastatud vaatajaile mugavalt kohe pärast „Unelmate pulma” värske osa lõppu Kanal 2-s,” selgitab Paves.

Kanal 11 alustab kell 17 Krista Lensini juhitud kevadhooaja programmiülevaatega „Me vaatame 11“.

Viie-minuti-retsepte viib kokandussaates „Maitsenaudingud“ ellu Heimar Kuuskler, südaööl saab vaadata „Reporterit“. Saatepäev lõpeb venekeelsete uudiste ja sms-saatega „Night Chat“.

Kanal 11 eetris hakkab edaspidi nägema ka paljusid Kanal 2 näidatud ja vaatajate poolt armastatud telesarju — „Jalgpallurite naised“, „Sõbrad“, „Ühe miili klubi“, lisaks Kanal 2 omasaated „Aastad muusikas“, „Mamma mia“, „Happy hour“ ja paljud teised.

Kanal 11 omanikuks on AS Kanal 2. Kanal 11 on nähtav maapealse digiringhäälingu ja kaabelvõrkude kaudu.