Tulemas on saade „Tallinn, I’m famous!“, mis on muusikaprodutsentide võistlus. Kes neist suudab teha tõelise staari? Jõululaupäevaks pidavat selgus maja ja uus staar olemas olema.

Kokku hakkavad parimat artisti looma kolm produtsentide tiimi - Ivar Must, Andrei Hartsenko ja Tõnu Laikre. Läbi arvukate casting'ute loositakse igale tiimile kolm lauljat, kellega tuleb hakata tööd tegema ja kelle vahel ka rahvas saab valida.

Projekt algab Tallinna linnaosades katsetega. Andekaid lauljaid Mustamäelt ja Haaberstist oodatakse Kaja Kultuurikeskusesse (24-25.08.2011), Lasnamäe lauluoskajaid Lindakivi Kultuurikeskusesse (26-27.08.2011), Viimsi ja Pirita laululinde Pirita Majandusgümnaasiumisse (28.08.2011), Nõmme lauljaid Nõmme kultuurikeskusesse (29.08.2011) ja Kesklinnas elavaid lauluoskajaid Tallinna pressikeskusesse Solarises (30.08.2011).

Casting'utele oodatakse paarisadat lauljat päevas, kokku ligemale poolteist tuhandet osavõtjat kaheksa päeva jooksul. Edasi pääseb neist sadakond parimat, kes peavad end tõestama a capellas lauldes, neist üheksa jõuavad tiimidesse lauljakarjääri nimel tööd tegema. Seal on õigus ka rahval oma sõna sekka öelda ning poolfinaalide käigus saavad televaatajad oma lemmikute poolt hääletada.

Seejärel on ees kümme finaalsaadet, millest üheksa toimuvad varsti avatavas ööklubis Apollo, sinna on oodata külalisesinejaid meilt ja mujalt ning neid saab laulmas näha koos eelmiste saadete parimatega. 

Täpselt jõululaupäevaks selgub Nokia kontserdimajas parim produtsentide tiim ning laulja. Võitja saab endale plaadilepingu ja muusikavideo WolkRekords Stuudios, kes on varem koostööd teinud selliste artistidega nagu Brainstorm, Mumiy Troll, Modern Talking, E-Type, Snap, Dr Alban, Zemfira, Agatha Christie ja Moral Codex.

Saated on eetris Tallinna Televisioonis igal pühapäeval ning finaalkontsertidele lisaks saab reedeti vaadata saadet lavatagusest melust ja juhtumistest.