"Jah, siin on mõtlemisainet päris palju... Kindlasti, võib-olla ma liiga kiiresti tegin mõned otsused. Tunnistan oma vigu, oleksin pidanud ootama, aga mu maailm varises kokku. See võis siiski olla õige otsus tollel hetkel, ma ei tea seda praegu," ütles antud intervjuu lõpus Argo annetuste kohta, mida ta oma liiklusõnnetusse sattunud poja jaoks Eestis koguma hakkas.

Ka selle vastuse peale Grete Lõbu ei rahuldunud - terve intervjuu proovis ta mehelt saada vastust vaid ühele küsimusele, kas ta valetas poja tervisliku seisundi kohta, et annetusi saada või ei. Lõbu otsese küsimuse peale, et mida ta kostaks neile, kes ütlevad, et Argo Ader valetab, vastas mees: "Argo Ader ei valeta! Ja see on absoluutne absurd, et ma peaksin rikastuma oma lapse arvelt, et mõtlesin välja selle ja läbi eetri...," jättis ta, nutumaik kurgus, oma lause lõpetamata.

Igati õige, et kõik annetajad, spekuleerijad, kaasaelajad ja hurjutajad said lõpuks, otse-eetri, mitte Facebooki vahendusel vastused oma kauaküsitud küsimusele, kuid eetiline ja inimlik küsimus jäi selles intervjuus küsimata ja vastuseta: milline on Jarmo tervislik seisund hetkel ning kuidas vanemad vastu peavad? Kogu intervjuu panna ringlema raha ümber nagu hagijas, piinlik.

Lugeja, kas oled nõus või oli see intervjuu sinu arvates ammendav?