Jarek Kasar: “Tegemist on Eesti ühe parima lauljaga. Mulle meeldib, kuidas ta inimestele meeldib. Ott võib paista tõsine mees, aga tal on säilinud eneseiroonia. Ta ei võta ennast nii tõsiselt. See on tore.”

Tõnis Mägi: “Ott on mees, kes teab, mida ta tahab. Ta on täitnud oma unistuse, süda on tal õige koha peal, mõistus ka, välimus…Kõik need olulised punktid, mis artistil ja üldse inimesel peaks olema, on Otil olemas. Kui ta varem oli tagasihoidlik ega osanud laval olla, siis…See mulle meeldis. See kuulus Otile. Ta ongi selline natuke sissepoole pööratud mees. Olen jälginud tema loomingu käiku ja täheldanud, et tal on kõik noodid alati laetud. Ta on väga musikaalne ja tema hääle tekitamise viis on ainulaadne.”

Jaagup Kreem: “Ott on superhea laulja! ta tõestas seda Eurovisioonil ja mujal. Väga täpselt ja filigraanselt kannab ette oma asju. Pole nii head inimest muusikute seas kohanud - annan talle hindeks viis pluss!”

Eda-Ines Etti: “Ott on selline krutskeid täis ja vallatu tüüp, mis tuleb mingites olukordades tema huumori näol välja, mis on lahe. Pauer-ballad on tema tugevaim külg, keegi ei kanna pikki noote nii hästi välja.”

Birgit Õigemeel: “Kohe, kui nägin teda superstaarisaate esimeses voorus, siis nägin, et see on täpselt see mees, kes on Eesti muusikamaastikult puudu.”