Väljaande TMZ andmete kohaselt leidsid koristajad 72-aastase Heardi ühest Palo Alto, Californias asuvast hotellitoast surnuna. Kohale kutsuti politsei ja kiirabi, ent mees kuulutati kohapeal surnuks.

Koroner on asunud juhtumit uurima ja hetkel pole teada, mis näitlejale täpsemalt saatuslikuks sai. On aga teada, et John Heard käis kolmapäeval "pisikesel seljaoperatsioonil" ja ta otsustas noa all käimisest taasumiseni puhata hotellis.

John Heard sündis 7. märtsil 1945. aastal Washingtonis. Heard on osalenud ligikaudu 150 filmis ja seriaalis. Oma filmidebüüdi tegi mees 1975. aastal ning oma kanda filmitööstuses kinnitas ta muu hulgas selliste linateostega nafu "Between the Lines", "Head Over Heels", "Heart Beat", "Cutter's Way" ja "Kassinimesed". 1984. aastal mängis ta peaosa õudusfilmis "C.H.U.D." ja 1988. aastal lõi ta kaasa komöödias "Suur", mille peaosas säras Tom Hanks.

Kahtlemata on Heardi kõige tuntumaks rolliks pereisa Peter McCallister filmidest "Üksinda kodus" ja "Üksinda kodus 2". Üheksakümnendatel osales ta veel ka draamades "Ärkamised", "Lend unelmate maale" ja "187".