Tänavune ETV heategevusprogramm "Jõulutunnel" tahab aidata kaasa liikumispuudega inimeste tervisliku seisundi parandamisele. Kogutud annetuste eest on kavas avada treeningsaal ning osta sinna spetsiaalselt liikumispuudega inimeste vajadustele kohandatud liikumist treenivad seadmed.

Jõulutunneli saatejuhid kutsuvad otsesaatesse külalisi, et rääkida heategevusest ja aasta õnnestumistest, aga ka liikumispuudega inimeste probleemidest.

"Jõulutunnel" toob eetrisse ka kaks erilist kontserti Nigulistest. Esimese kontserdi annab Collegium Musicale. "Jõulutunneli kirikukontserdil" esinevad populaarsed Eesti muusikud, nende seas Tanja, Birgit, Pearu Paulus, Kalle Sepp, Hanna-Liina Võsa jt.

Tänavu ühineb "Jõulutunneliga" ka Raadio 2. Raadio 2 Aastahiti annetustelefon on 900 7707. Aastahiti hääletusnumbrit valides saavad helistajad öelda oma tänavuste lemmiklugude nimed ning annetada ühtlasi "Jõulutunneli" heaks 5 eurot.

Eelmisel aastal kogus "Jõulutunnel" Eesti Vähiliidule 312 628 eurot, mille eest osteti kaks mobiilset kabinetti - üks nahavähi ja teine eesnäärmevähi varajaseks diagnoosimiseks..

"Jõulutunnel 2016" partner on Eesti Liikumispuuetega Inimeste Liit.