Peter Bash (Mark-Paul Gosselaar; “Päästja koolikell”, “NYPD Blue”) ja Jared Franklin (Breckin Meyer; “Heroes”) on kogenud ja auahned advokaadid, kes asuvad tööle juba vana ja väsinud Stanton Infeldi (Malcolm McDowell; “Kellavärgiga aplesin”) juhitud advokaadibüroosse, et tuua sinna uut hingamist.

Töötades koos karismaatiliste kolleegide Pindar Singhi (Kumail Nanjiani) ja Carmen Phillipsiga (Dana Davis; “Heroes”), suudavad Franklin ja Bash viia firmas läbi mitmeid muudatusi ning hulljulge taktikaga võita keerulisi kohtuasju. Särav esinemine kutsub esile aga vimma ja kadedust büroo senises põhiadvokaadis Damien Karpis (Reed Diamond, “24”), kes on ühtlasi firma omaniku Infeldi nõbu.

Büroo-sisestele pingetele lisab hoogu juurde Jaredi ja vanempartner Hanna Lindeni (Garcelle Beauvais; “NYPD Blue”) vastastikune külgetõmme. Seevastu Peter peab lisaks kohtusaalile hakkama saama ka keerulise suhtega oma pikaajalise tüdruksõbra, süüdistaja Janie Rossiga (Claire Coffee).

1.septembril alustab esimese hooajaga ka tavalisest arvutinohikust Chuck Bartowskist (Zachary Levi) jutustav krimikomöödia “Chuck”. Kui Chuck Bartowski avab e-kirja, millesse on kodeeritud alateadvust mõjutavaid riiklike saladusi, laeb ta soovimatult oma ajju terve serveritäie salastatud informatsiooni. Maailma saatus on ootamatult mehe kätes, kes töötab odava elektroonika poes. Selle asemel, et võidelda arvutiviirustega, peab Chuck nüüdsest hakkama saama palgamõrvarite ning rahvusvaheliste terroristidega. CIA peab omakorda kaitsma superriigi kõige tähtsamat agenti. Kuidas see kõik õnnestub, saab vaadata Sony Entertainment Televisionist esmaspäevast neljapäevani kl 23.40.

Eesti televaatajatele on Sony Entertainment Television nähtav Elioni ja Starmani vahendusel, samuti ZuumTV omanikele. Kanal pakub vaatajatele teisigi populaarseid sarju nagu “Minu köök on parim”, “Defenders“, „Californication“, „Will ja Grace“, ülipopulaarset show’d „Ameerika supermodell“ ja draamasarju „Tudorid“ ja „Gray anatoomia“. Lisaks linastuvad telekanalil Hollywoodi juhtivate filmistuudiote filmid.