Kolm korda saates nädala parimaks tunnistatud Marilynil seekord nii hästi ei läinud, kuid ometi suutis ta omal moel katsed läbida, kuigi mitte nii efektselt kui paaril viimasel korral.

Kui mõrvaloos suutis neiu üksjagu fakte paika panna, siis loo laiem avamine jäi tema võimusest välja. Samuti tekkis tal raskusi katses, kus tal paluti tema ette istuma rivistatud kuue mehe seast kindlaks teha see üks ja ainus, kes polnud oma elus veel kunagi naisega seksinud. Tükk aega mehi piidelnud ning pea igaühe kohta midagi ära arvanud Marilyni jaoks jäi siiski küsimus lahendamatuks. "Kas vastuseta ei või jääda?" küsis ta saatejuhilt. Saades eitava vastuse, valis Marilyn kõhklevalt ja ilmselgelt ehku peale siiski ühe mehe välja ning eksis.

"Ma ei saanudki ju aru, kes oli neitsi," rääkis ta hiljem kaamera ees ning torutas pettunult huuli - on Marilyn ju harjunud katseid siiski läbima.

"Minul ei ole väga palju mehi olnud elus. Ja meestel on rohkem seksuaalseid mõtteid kui naisterahvastel. Ja selle järgi ma siis ei...ei teinud vahet," nentis ta, vihjates, et meeste seksuaalfantaasiad võisid tema n-ö signaale segada. Küll aga ei olnud ta valmis ütlema, kelle omad need olid. Siiski-siiski, veel katse ajal ütles ta möödaminnes ühte meest uurides, et tunneb, et see inimene on tema peale mõelnud rohkem kui ühe korra ning andis mõista, et see mees tundis tema suhtes seksuaalset tõmmet. "Kui inimesel on palju seksimõtteid, siis on raske vahet teha, kas need on siin või siin," selgitas ta katsealustele, osutades katsel abiks olnud noaga esmalt peale ning siis vööst allapoole.

Mehed loomulikult andsid nõianeiule andeks, tunnistades, et süütu mees võib suuta oma neitsilikkust psühholoogiliselt väga edukalt peita.

Pärast katsed soovisid mehed Marilynilt oma eraelu osas ka nõu, mida nad lahkelt ka said. Süütul mehel soovitas Marilyn hankida endale roosat kvartsi, mis avaks tema seksuaalsuse ning lihtsalt oodata - lühikest kasvu ning väga haritud naisterahvas, kes tema süütuse võtab, ei pidavat enam kaugel olema.

Marilyn jätkab saate 14. hooaja kuue tugevaima sensitiivi seas võistlemist juba järgmisel pühapäeval.