Eetrisse jõuavad nii uute kui ka juba tuttavate saadete-sarjade tutvustused, materjal võtteplatsilt ja meeleolukad intervjuud saadete tegijatega. Muuhulgas tuuakse vaid tänases saates avalikkuse ette esimesed kaadrid "Su nägu kõlab tuttavalt" teise hooaja avasaatest, mis jõuab eetrisse 6.oktoobril.

TV3 sügishooaja oodatuimaks telemaiuspalaks on paroodia- ja muusikashow "Su nägu kõlab tuttavalt", lisaks uus värvikirev ja hoogne kodumaine stuudioshow "Me armastame Eestit", lõbus ja haarav "Kodumäng", Peeter Võsa uus muhe ja positiivne autorisaade 2Võimalik vaid Eestimaal" ning kodumaine müstikasari "Appi tuleb selgeltnägija".

Värskete hooaegadega jätkavad Eesti parim krimikomöödia "Kättemaksukontor", Rein Paabeli ja Relika Solnoškova seiklusrikkast argielust pajatav "Ment", stiilne ja karge "Kerge elu2, lugudega elust enesest vaatajaid liigutav "Suletud uste taga" ning naerutav "Võimalik vaid Venemaal" Erkki Sarapuu juhtimisel. Samuti on peagi tagasi riigi parim jutusaade "Kolmeraudne" ning liigutav "Sind otsides" Krista Lensini eestvedamisel. "Seitsmeste uudiste" meeskond paneb jätkuvalt igaks õhtuks kokku tunnise oluliste uudiste ja köitvate teemade kokkuvõtte. Nädalaste rubriikidena jätkuvad elustiili-, moe-, eksperimentide-, hinnavõrdluse-, muusika-, antiigiraporti-, lastelood ning pühapäevane Riisalu-Randpere nurk.

"Seitsmeste uudiste" sügishooaega tutvustav erisaade alustab TV3s täna kell 19.00.