"Ükskord ma küsisin palka juurde ja siis produtsent ütles, et noh, kui sa hakkad nüüd nii palju raha tahtma, siis võib Mare auto alla ka jääda. Ja nüüd ma olengi vahel mõelnud, et väga hea, las ta siis jääb," pajatas näitlejanna juulis Naistelehele ning lisas, et on enda sõnul korduvalt telefonitoru haaranud, et töö üles ütelda.

Nüüd paistab, et Veesaar on jälle käinud produtsentidega rahakotiraudu kangutamas, sest täna eetrisse jõudnud hooaja avaosa lõppes sellega, et Allan sõitis Marele otsa.

Lugu juhtus nii: Allan jamas autos käigukangiga, sest see jupsis ega lasknud esimest käiku sisse panna ja läks hoopis tagumine. Mare siis teatas, et unustas kõrvitsa maha ja jooksis autost välja seda tooma. Allan sai samal ajal käigu sisse ja hõikas veel, et kõik on korras ning vajutas gaasi. Õnnetuseks oli aga ikkagi tagumine käik sisse läinud ja auto tagurdas järsult. Samal ajal oli Mare sattunud auto taha garaaži ukse juurde ja Allan sõitis talle otsa - Mare jäi auto ja garaažiukse vahele. Õõvastav stseen lõppes sellega, et Allan märkas peeglist Mare elutut keha, tuli autost välja ning hakkas paaniliselt hüüdma.

Loodetavasti ei kaasne episoodi traagikaga sarnast paanikalainet nagu "Kättemaksukontori" Marioni tulistamisega ning Marega saab nädala pärast ikka kõik korda.

Produtsendid, rahvas nõuab - pange Annele palka juurde!

VAATA, kuidas õnnetus juhtus, ETV arhiivi lehelt.