Täispika avafilmiga startiva draamasarja "Purunenud elud" keskmes on kaks perekonda, kelle saatused põimuvad nende endi teadmata ja tahtmata. Vaesest Istanbuli piirkonnast pärit Gulseren ja jõuka ärimehe Cihani abikaasa Dilara satuvad ühte haiglasse sünnitama, kuid personali tõttu lähevad nende tütred vahetusse. 15 aastat hiljem tuleb tõde päevavalgele ja kaks perekonda kohtuvad, see aga toob kaasa vastuolud kahe nii erineva maailma vahel, mida lahutab palju enamat kui vaid rikkus ja sotsiaalne staatus.

2014. aasta detsembris Türgis esilinastunud "Purunenud elud" on draamasarjade maailmas osutunud tõeliseks fenomeniks nii sarja kodumaal kui ka rahvusvahelisel teleturul. Pingelise stsenaariumi ja üldinimlike teemade kõrval paistab "Purunenud elud" silma ka suurejoonelise teostuse poolest. Iga episoodi juures teeb kaasa 15 põhinäitlejat, lisaks pea 300 kõrvalosalist ning sarja võetakse üles 33 erineval võtteplatsil.

"Purunenud elude" edule on kaasa aidanud seegi, et sarja taga seisavad telemaailma tipptegijad, kelle tööde nimekirja kuuluvad muuhulgas näiteks ajaloolised suursarjad "1001 ööd" ja "Sajandi armastus". Peaosasid kehastavad aga Türgi tuntud telenäitlejad, kes tuttavad ka eestlastele. Nii mängib ärimees Cihani jõuliste karakterite poolest tuntud Erkan Petekkaya, kes vaatajaid võlunud Kanal 2 näidatud sarjadest "Reetmine" ja "Kaunis Dila", ning Gulsereni kehastab Nurgül Yežilēay, kes Eesti televaatajatele tuttav populaarsest draamasarjast "Armastus ja karistus".

"Purunenud elud" suur avafilm on Kanal 2 ekraanil 30. oktooberil kell 17, uuest nädalast näeb sarja argipäeviti kell 18.