Lea Dali Lion: "Jaagup on väga särtsakas! Kui ta hommikul ärkab, siis kargab kohe püsti, mitte ei jää ringutama - kohe on minek! Lavalt on seda ka paista. Kui kunagi oleme hullult palju kakelnud omavahel Elmar Liitmaa (Lea endine mees - toim.) pärast - tahtsime mõlemad teda endale vist - siis nüüd on ta mulle selline... armas kaisukaru, hea mõmmi."

Jarek Kasar: "Jaagup on tore seltsiline. Igav ei hakka! Ta mõistab seda huumori asja. Vahel paneb üle ka, aga kes siis ei paneks. Kooliajal tantsisime väga palju Jaagupi muusika järgi, sest meile kõigile meeldisid väga aeglased tantsud ja tal on palju ballaade."

Eda-Ines Etti: "Jaagup on hästi soe, aga ikka rokimees ja naljamees, pitsi ei sülita. Jass võib minu pärast veel 40 aastat laval olla, mina annan oma õnistuse."

Tõnis Mägi: "Eesti mastaabis on Jaagup rokkstaar, kahtlemata. Ta on oma jälje jätnud ja jätab ka edasi Eesti muusikasse. Mõned lood on sellised, et vaat et 50 aasta pärast võib veel kuulata."

Birgit Õigemeel: "Jaagup ongi minu jaoks ansambel Terminaator. Kui teda poleks, siis minu jaoks seda bändi ei eksisteeriks. Jaagup ongi Eestis kõige energilise hoiakuga artist üldse. See, millise energiaga ta hüppab-kargab - tõeline energiapomm, päriselus ka. Mulle tundub, et Terminaatori lood vist ongi kõik hitid."