Juss aga sõnab sealsamas kommentaariumis: "Kui viitsib asjadesse süveneda ning enda nõrku külgi lihvida, siis peaks kõik ok olema."

Kõigile ei saagi meeldida tuleks kokku võtta tihe sõnavõtt selle tänase uudise all.

Mis aga paneb Kuuske pelgama ja Rannamäed armastama? Muidugi vaatajaskond!

Aarne Rannamäe

Sümpatiseerib põlvkonnale, kes on harjunud rutiiniga ning kellele meeldib iga õhtu kindlal kellaajal ikka üht ja sedasama tuttavlikku häält kuulata, kes päevasündmused suuremate emotsioonideta, kuid asjatundlikult kokku võtab.

Rannamäe fännid aga ei armasta muutusi ning oleks tõenäoliselt sama vastu ka üks kõik kelle teise ankruks hakkamisele. Tema "Aktuaalsest kaamerast" lahkumise otsust aga muuta ei saa, seega tuleb rõõmustada, et teda edasigi võib näha edaspidi ikka ekraanil, siis küll saates "Vabariigi kodanikud" ning tema hääl on kuuldav Vikerraadio "Rahva teenrites" ja "Reporteritunnis!" ka edasi.

Publik ütleb: Kahju, et soliidne härra juba noorusest tuttava isaliku häälega enam ei tervita. Mees, keda vaadates mõtled, et temaga läheks meeleldi restorani vestlema päevakajalistel teemadel  (naised hiljem ehk teatrissegi).

Soovitus: Tee oma fännidele teene ja õpeta Priit Kuusele paar nippi, mis Sinu austajad ka teda austama panevad.

Priit Kuusk

Priit on mees, kes vanemale generatsioonile (loe: AK põhivaatajaskond) ei sümpatiseeri tõenäoliselt just oma välimuse tõttu. Kiilas kõrvarõngaga noormees meenutab neile pigem Hollywoodi märulifilmitegelast ja paha poissi kui tõsiseltvõetavat uudisteankrut. Lisaks hirm, et noor sporditaustaga mees tõsisematel teemadel pinnapealseks jääb.

Publik ütleb: Noorematele kindlasti sümpaatne. Selline sõbramasti, kellega hea meelega diskole läheks, kuid kellega ei pelgaks ka tsikli seljas läbi Eesti vurada. Ehk meelitab nooremaidki "Aktuaalset kaamerat" vaatama. Värske veri on hea ja tegelikult võib tõestamishimulisel mehel ka midagi uut ning põnevat pakkuda olla vanadele Rannamäe-fännidele.

Soovitus: Võta kõrvarõngas ära ja kasvata veidi juukseid juurde, siis on ka Maimud, Leidad ja Lembitud rõõmsad ja ütlevad muheledes, et sinust saaks kena väimeespoeg.