“Alguses oli mul väga häbi. Et mida inimesed mõtlevad...,” räägib kahes kohtuastmes kehalises väärkohtlemises süüdi mõistetud mees. “Aga täna ma pilku maha ei viska ja käin sirge seljaga. Ma tean, mis ma tegin ja ma tean, kuidas olukord oli. Ja ma tean seda, et ma ei ole valetanud.”

Radari valduses on kinniseks kuulutatud kohtuasja materjalid, kust selgub, et naise vigastuste fikseerimiseks pole kasutatud meditsiinilist ekspertiisi nagu see tavapäraselt peaks olema.

Mees ütleb, et naine valetab. “Tunnistan, et meil oli käsikähmlus. Ma olen teda hoidnud eemal. Sellest ka need mõned sinikad suu ümbruses. Selline asi oli, ma ei saa sinna midagi teha.”

Käsikähmluseni viisid mehe sõnul alkohol ja kanged rahustid, mida naine tarvitas. Väidetavalt ei andnud naine nende koosmõjul endale aru, mis toimus. “Tal on mingi loll komme sind ära tõugata: “Välja mu majast!” See moment ma läksin nii vihaseks!” kõneleb mees. “Aga vaatamata sellele ei leidnud sündmused nii aset, nagu tema kirjeldab.”

Radaris rääkiva mehe kuriteoregister oli enne aset leidnud loo algust puhas.

“Me rääkisime seda lugu tehes mehe nelja endise naistuttavaga. Lisaks ka tema lastega. Kõik nad kinnitavad, et vägivaldsus ei ole joon, mida nad mehe juures varem märganud oleksid,” ütleb Radari peatoimetaja Marii Karell.

Kaamera ette tuleb ka naise eksmees, kes astub süüdi mõistetud mehe kaitseks välja. “Ma ei ostaks seda juttu, et ta on vägivaldne inimene.”

Radari käsutuses on eksmehe ja naise omavaheline kirjavahetus, kus naine ka eelmist meest vägivaldsuses süüdistab.