Punkrisse saabub jõuluõhtul külla armastatud muusikalegend Ivo Linna, kellel on punkrilistele kaasa võetud üks eriti vinge üllatus. Lisaks meenutab Linna, milliseid veidraid laule on temalt kontserdil küsitud ning miks ta on ka ise jõulukingituseks olnud.

Kuigi punkrilised pole olnud sel aastal kõige eeskujulikumad, üllatab neid siiski jõuluvana, kel on jagada sotsiaaldemokraatlikke kingitusi. Kuid milline vabariigi valitsuse praegune minister peidab end jõulutaadi vatihabeme taha?

Ka jõuluõhtul annab punkrirahvas sõna vastandlikele häältele ning nõnda on erakordses pühade-eris esindatud nii jumalikud kui paganlikud vaated. Õnnistust jagab pastor Erki Tamm ning vastukaaluks astuvad üles kaks black metal’i meest, kes õpetavad Marekit ja Sassi eriti jubedaid hääli tegema.

Vabandavad poliitikud on selleks aastaks saadetud jõulupuhkusele ning nende asemel jagab järgmiseks aastaks sageli vägagi ehmatavaid prognoose uus tõusev täht tumedapoolses eosteerikamaailmas – selgeltnägija Vanja.

„Punkri jõulueri“ pakub rahulikul jõuluõhtul veidi alternatiivsemat meelelahutust, saadet juhivad Marge Tava, Aleksander Ots ja Marek Reinaas. Uksed avanevad kolmapäeval, 24. detsembril tund aega varem kui tavaliselt ehk juba kell 21:30.