“Reisile meiega” avasaates viivad Tiina Park ja Rein Kilk vaatajad Chongqingi - maailma suurimasse linna, millest keegi midagi ei tea. Siin elab üle 30 miljoni inimese. Teise maailmasõja ajal sai Chongqingist ajutiselt Hiina pealinn.

Võttegrupi tee viib Chongqingi loomaaeda, kus õnnestub tabada ka väljasuremisohus pandasid. Just see loomaaed laenutab oma armsaid loomakesi ka teistele maailma loomaaedadele, aga millise summa eest? Milliste vahenditega püüab loomaaed pandasid väljasuremisest päästa?

Chongqingis on Hiina suurim mootorrattatehas. Ka kõik maailma iPhoned valmistatakse siin.

Rein Kilk tutvustab vaatajatele kohalikku ööelu, kuhu kuulub ka klubi nimega “Hai”. Nimele lisab kaalu see, et lokaali klaasseinte vahele on end mõnusalt sisse seadnud kolm haikala.

“Reisile meiega” on teistmoodi reisisaade, kus külastatakse mitte lihtsalt turismiatraktsioone vaid paiku, kuhu tavaturist muidu ei satu ja mis annavad elule värvi! Resijuhtideks on Eesti tuntud inimesed, põnevad isiksused, kellest igaüks lisab reisile just selle õige hõngu ja tunnetuse.

Tiina Pargi saatesari “Reisile meiega” alustab Kanal 2s homme ja on eetris laupäeviti kell 19.35, kohe pärast “Reporter+”. Kanal 2e laupäev jätkub Tõnis Mägi 65. juubelile pühendatud suure kontserdiga, kus astuvad lisaks Mägile üles tema elus ja loomingus olulist rolli mänginud muusikud. Nii näeme laval ansambleid Ultima-Thule, Muusik Seif ning Estraadiraadio ansamblit. Külalistena astuvad üles Ivo Linna, Märt Avandi ja Jarek Kasar. Kontsert põimib kokku Tõnis Mägi loomingu paremiku alates varasest noorusajast kuni tänapäevani.