Tennosaar rääkis, et kui oli "Merivälja" stsenaariumi kätte saanud, siis jättis koguni oma plaanid katki, kuna ei suutnud selle lugemist lõpetada – sedavõrd põnev olevat see lugu olnud.

Ufoloost ta enne sarjas mängimist palju ei teadnud, pidades seda vandenõuteooriaks ning isegi sarjaks valmistudes ta põhjalikumat taustauuringut ei teinud. Küll aga usub näitleja ufodesse küll ning ütleb seda selge jah-sõnaga.

Mis puudutab aga sarja 90ndate stilistikat, siis see Tennosaarele nostalgialainet peale ei toonud, pigem vastupidi – igasugune 90ndate mood, mis praegugi popp, polevat neile, kes neid riideid kunagi ise kandma pidid.

Vaata lähemalt videost!

"Merivälja" jõuab eetrisse järgmisel esmaspäeval, 4. septembril kell 21:30 TV3s.

Mis sealt Meriväljalt siis leiti?

Merivälja objekt on meedias kasutatav nimetus Tallinnas Meriväljal Hõbekuuse tee 34. maja hoovist leitud objekti kohta. On arvatud, et objekt on maavälise päritoluga, kuigi on ka pakutud, et tegu võis olla sõjalise esemega. 1980. tehtud Nõukogude liidu uurijate analüüsi kohaselt oli tegu sulamiga, mida pole võimalik maistes tingimustes saada. Kõige lihtsama käsitluse kohaselt võib tegu olla lihtsa püriiditükiga.

Allikas: Para-web