"Tihtipeale on mehed julgemad ja agaramad end "Kuldvillaku" saatesse kirja panema. Meie aga tahaks ka naisi julgustada, sest usun, et eestlaste hulgas on palju intelligentseid ja laia silmaringiga õrnema soo esindajaid, kes võiksid väga edukalt saates osaleda,” innustab saatejuht ja produtsent Teet Margna kõiki naisi.

“Sel hooajal on väga oodatud ka noored, kes on viimase viie aasta jooksul lõpetanud keskkooli/gümnaasiumi eriti heade õpitulemustega või lausa medaliga. Muidugi ootame ka õpetajaid, kes on päevast päeva teadmiste sees. On ju saade suurepärane võimalus oma teadmised proovile panna ja sellega veidi raha teenida," räägib Margna.

“Kuldvillak” on kaasakiskuv telemäng. Igas saates asuvad võistlustulle kolm inimest. Nad peavad valima endale sobiva teema. Kui saatejuht Teet Margna on küsimuse esitanud, loeb võrdselt nii mängija reaktsioonikiirus kui ka teadmiste hulk. Kes kõige kiiremini reageerib, saab õiguse vastata. Õige vastus toob mängija arvele küsimuse väärtuses raha, kui aga vastaja eksib, tuleb suu rahast puhtaks pühkida! Vale vastuse korral ütleb saatejuht õige vastuse ja see aitab kodusel televaatajal ka oma teadmisi proovile panna, kaasa mängida ja seeläbi end harida. Kui mängijal õnnestub aga võita viis saadet järjest, on ta tunnistatud Kuldvillaku tšempioniks ja ta annab võimaluse järgmistele...

“Kuldvillaku” uus hooaeg jõuab Kanal 2 ekraanile juba sel sügisel.