Suure Tartu lähistel asuva talupere poeg Kevin armastab üle kõige veelauaga sõita ning unistas saates kalipsost, mis maksis umbes 170 eurot. Kuigi pere arvelt poiss otsejoones poodi seda ostma ei tõtanud, piilus ta siiski vargsi ihaldatud varustuse poole - 900 eurose kuusissetuleku kõrvalt on aga nii suure summa kõrvalepanek kahtlane. Eriti, kuna isa haiguse tõttu oli peres parasjagu ajad veel keerulisemad kui tavaliselt ehk sissetulekud väiksemad ning kulud suuremad.

Lisaks pereliikmetele taskuraha jaotamisele, majapidamistööde eest vastutamisele ja kõikide sisseostude tegemisele tuli Kevinil hoolitseda ka mitme ootamatuse eest, sealhulgas pere kass operatsioonile viia ning tegeleda rõdu väljaehitamistöödega.

Isegi kui veel saate alguses jäi pereliikmete jutust mulje, et 15-aastasel Kevinil raha peos ei püsi, siis saate edenedes selgus, et lood on hoopis vastupidised ning vanemate usaldus ei olnud tühja läinud. Poiss leidis isegi võimalused oma kahele õele kingitusi teha!

Kui kuu aega hiljem ehk saate lõpus allesjäänud raha üle loeti, selgus, et noormees oli jäänud 24 euroga plussi. Vahepeal oli ta kõigele lisaks tööd teinud ning toonud perele 100 eurot palgalisa. Kalipso jättis noormees sedapuhku ostmata ning ütles vanematele, et kui võimalikuks osutub, siis võiks selle väljamineku teha tulevikus. Iseäranis tõi poja mehelikkus ja vastutustundlikkus pisara silma isale - ning kahtlemata ka publikule.

Loomulikult saabus siiski ka ootamatu pööre ning noormees sai kingituseks ootamatu allahindluse, mille tulemusena ja väljateenitud tänutäheks hea töö eest pere majandamisel saabus tema veelauasportlase varustuse hulka ka soovitud kalipso.

Hea lugeja, millise mulje jättis Sulle tänane saade?