Saates osalevad sensitiivid seisid sedakorda silmitsi õõvatekitava katsega, nimelt pidid nad ära arvama, millise poomislavale rivistatud isiku all on töötav luuk ehk keda ähvardab poomisoht.

Laval seisis kuus inimest, kõigil nöörid kaelas. Luugikangi pidid äraarvamise järel tõmbama selgeltnägijad ise. Reaalselt küll saates kellegi elu ohtu ei seatud, sest kõik katsealused olid varustatud turvarihmaga, aga tegemist oli sellest hoolimata äärmiselt šokeeriva ülesandega, mis viis eriliselt rivist välja Eesti nõia Marilyn Kerro.

Ülejäänud 11 sensitiivi läbisid katse, mõni neist edukalt, mõni "poomist" pealt vaadates, aga Kerro jaoks lõppes see pisarate ja loobumisega. Eestlannat viis juba katsealuste nägemine endast välja, kuid kuidagi end kogudes püüdis ta siiski lavale asetatud isikute silmist vastust leida. Kahjuks ei osutunud selline strateegia edukaks - osalised ei teadnud nimelt isegi, kas nende jalge all olev luuk on avatav või mitte.

Kerro meeleolu muutus kehvemaks iga hetkega, kuni ta pahvatas: "See on ebainimlik! See on mäng tulega!" Nõia silmadesse valgusid pisarad ja ta avalikustas, et kaotas vaid hiljuti lähedase inimese, kes end üles poos. Kerro tormas lavalt minema ja loobus katsest.

Lava taga teatas ta saate assistendile, et ei taha sõbra tragöödiast lähemalt rääkida ega soovi poomisega mingit tegemist teha. Saatetiim vabandas Kerro ees ning kinnitas, et ta ei pea tegema midagi sellist, mida ta ei taha.

Möödunud nädalal ülimalt tugeva mulje jätnud Kerro sai saate teise katsega suurepäraselt hakkama ning poomiskatsest loobumine tema edu ei varjutanud. Järgmisel nädalal ootavad teda juba uued ülesanded.

"Selgeltnägijate tuleproov" koos Marilyn Kerroga jookseb TV3 eetris esmaspäeviti kell 20.00.

Vaata pilte saatest: