“Naabrist parem” on jõudnud 7. osani ja käib kibekiire esikute ja lastetubade ettevalmistus. Egle ja Rasmus võtavad maalt maha sobiva puu, mille meisterdavad hiljem kassipuuks. Meikarid jätkavad Inglise 20ndate stiili ning valmib tüdrukute buduaar. Ka pisike printsess Mia Isabela teeb oma elu esimese maali ning Jana õmbleb esimest korda ja teeb Mia tuppa n-ö “pesa” ehk telgi.

“Koju tulles tahaks kuhugi istuda ja oma asju panna!” sõnab Kristiina Heinmets-Aigro, kui Ida Isabeli ja Rein-Eriku esikus tooli ei näe.

Korteriomanikud vaidlevad vastu, sest nad ei saa aru, milleks on esikusse pink vajalik. Ida Isabel ja Rein-Erik kirjutavad isegi oma Facebooki fännilehel, et halva emotsiooni tõttu ei taha nad tänast osa ise vaadata.

“Oleme selle osa enda jaoks minevikku jätnud ja ise jätame selle vaatamise vahele, et seda emotsiooni enam mitte meenutada!” seisab Naabrist Parem Ida Isabeli ja Rein-Eriku fännilehel.

Samuti pole Meikarite sirmilaadne kapilahendus piisavalt praktiline ja funktsionaalne ning Egle ja Rasmuse pinki peavad kohtunikud hoopis liiga kõrgeks. Kristiina Heinmets-Aigrot häirib ka see, et pink on lihvimata ja puukoore äärega võib suka jooksma tõmmata.