Hooaja viimane „Pilvede all“ lõpeb nukramates nootides, kui võib-olla lootnuks. Paljud tegevusliinid saavad väga üllatava lõpu. „Kui arvasite, et selle või tolle asjaga jäi nüüd nii, siis eksite,“ vihjavad saatetegijad. Sarja produtsendi Toomas Kirsi sõnul toob viimane osa väga palju ootamatuid pöördeid, kuid nendele vihjamine poleks vaataja suhtes aus. Rauli valed tulevad lõpuks päevavalgele ja Piret taipab, millise vea ta on teinud. Indrek tutvustab Marile lähemalt tema uut tööd ja võimalikku elu. Naise usaldus saab aga nii sügavalt reedetud, et valu ähvardab tugeva Mari enda alla matta. Kertu ja tema ämm Maimu leiavad ühise hobi, üksmeel on siiski visa tekkima…

„Pilvede all“ on Eesti vaadatuim telesari, mille eelviimast jagu vaatas TNS Emori teleauditooriumi mõõdikuuringu andmetel 230 000 vaatajat.

Järgmisest kolmapäevast kell 21.30 stardib „Pilvede all“ asemel „Ameerika supermodelli“ uus hooaeg. Esimeses saates praagivad endine supermodell Tyra Banks ja tema proffidest koosnev meeskond 34st poolfinalistist välja 13 õnnelikku.

Täna kell 22:30, kohe pärast "Pilvede all" viimast episoodi, jõuab aga eetrisse uue romantikasaate „Peremees otsib perenaist“ eelõhtu, kus teeme põgusalt tutvust nende vallaliste meestega, kes hakkavad saatesarjas endale elukaaslast otsima. „Peremees otsib perenaist“ täispikk avasaade jõuab eetrisse homme kell 20.30.