Koguperefilmid

· Koguperefilmidest saab laupäeval kl 13.30 näha veel näiteks seda armast eesti keelde dubleeritud teost “Lola herneteral”, mis räägib söakast tüdrukust, kes pärast isa kadumist jääb isolatsiooni, ent leiab sõbra kurdi immigrandis Rebinis. Koos peavad nad võitlema väikelinna elanike eelarvamuste ja konservatiivsuse vastu ning aitama terveks ravida Rebini sotsiaalkindlustuseta ema.

· Pühapäeval kl 16.30 on veel võimalik näha südamlikku romantilist komöödiat “Rabarber”, milles kasuvend ja –õde ei soovi, et nende vanemate suhe laguneks ning nad otsustavad lavastada õppevideo sellest, kuidas tegelikult suhtes olles käituma peaks. See film on täiskasvanutele vähemalt sama oluline kui lastele.

Noortefilmid

· Reedel kell 18.00 on viimane võimalus näha keerulist, ent ülimat visuaalset naudingut pakkuvat art house pärli “Violet“, mis räägib maksimaalsete pildiliste vahendite ja ruumiliste metafooride kaudu minimalistliku loo sõbra surmajärgset traumat põdevast noormehest. Kindlasti mitte igale maitsele, kuid, kes tõsisemaks ja keerulisemaks visuaalseks väljakutseks on valmis, saavad sellest Berlinale Generationi võidufilmist kindlalt elamuse.

· Laupäeval kl 17.00 linastub koomiliste elementidega tõsieluline narkopõnevik “Savu-nolk“, mis räägib kahest sõbrast, kes pärast keskkooli lõpetamist USA-Kanada piiril ulatusliku narkosmuugeldamisäri rajasid ja igasugu “seiklustesse” sattusid.

· Pühapäeval soovitame kindlalt minna kl 17.00 vaatama võimast USA draamat “Mürgeldaja“, kus mitmed auhinnatud näitlejad nagu Aaron Paul ja Juliette Lewis teevad järjekordsed hiilgerollid. Loo keskmes on noor tormiline ja segaduses Jacob, kes näeb, kuidas pärast ema kaotamist on kogu pere käekäik alla käinud, ning kes mitte kuidagi sellest situatsioonis oma keeruliste tunnetega toime ei tule. Tema ainsaks väljunditeks on motokross ja vandalism – tegevused, millest ainult üks võib helgema tuleviku tuua.