Sel hooajal langeb paar, kes teistest naabritest ilmselgelt halvemat tööd teevad, karmist võistlusest välja. Lahkunud naabrite asemel võtab koha sisse aga viies paar, kelle eest on ilmselt raskemad tööd juba ära tehtud. Panused on seega kõrgemad kui kunagi varem ning võistlejate võiduhimu veelgi võimsam.

Sel hooajal on naabritel ka veidi vedanud - korterid on pahtlikihi juba saanud ja nüüd on aeg asuda lõbusa värvimistöö ja tapeetimise juurde! Esmapilgul lihtsana tundunud ülesanded muutuvad keeruliseks juba hetkel, mil esimest korda ehituspoe uksest sisse astutakse. Selgub, et kellelgi pole õrna aimugi, kui palju värvi vaja oleks, millised peaksid olema rullid või teip ja kas värv jääb seinal kuivades tumedam või heledam kui purgis. Valikute tegemise aeg on aga piiratud, nii et otsustada tuleb kohe!

Kolmetoalistele kortertitele on värvimistööödeks ette nähtud 700 eurot, kahetoalistele 600.

Värvileti taga seistes vihjab Jana Kristile, et nemad kaks pole sugugi ainsad, kes oma korteris roosasid toone plaanivad kasutada ning see paneb Kristi veel vahetult enne värvi tellimist tooni osas ümber mõtlema. Naabritest tuleb olla ikka parem, mitte samasugune!

Perekond Meikaritel on otsuste langetamine Bauhofis kokkuvõttes keerulisem kui teistel, sest arvamusi on kahe asemel lausa neli. Tapeedi valimise ülesande võtavad enda peale käbedad tütred, kuid sugugi kogu perekond ei jõua selles osas üksmeelele. Aeg aga tiksub.

Rasmus ja Egle tunnistavad, et neil puudub poes käimiseks vajalik plaan täielikult. Kahtlusi tekitab isegi see, milline maalriteip valida ja mis vahet neil üldse on. Kuldsete kätega paarile võib planeerimatus veel kibedalt kätte maksta.

Värvimisnädal algab rõõmsate esimeste rullitõmmetega, kuid peagi saavad kõik naabrid tagasilöökide osaks.