Pärast pikka ja kriitilist arutelu ja üllatusterohket saadet langetab žürii oma otsuse. Eesti esimene tippmodell on Helina.

Loe, kuidas kulges tänane finaalsaade enne tähtsa otsuse väljakuulutamist!

Saate esimestel minutitel teatab Keiu, et soovib lahkuda ning tema asemele astub Wunderi valikul Triinu.

Tüdrukutele saabub kohe ka kiri, kus kästakse öelda stuudiosse jõudes "Tere" ning Xena hammustab läbi, et tegu on samanimeliste piimatoodete reklaamiga, mille tekstid preilid päheõppimiseks ka kohe saavad.

Juba meigi ajal tuleb tüdrukutel ükshaaval tekst Artur Talvikule ette kanda. Ja siis teatatakse, et tegelikult anti neile meelega valed tekstid, et nad neid masinlikult päheõpitult ette ei vuristaks. Helina on esimesena meigitooli sattununa segaduses ja puterdab ning saab Talvikult hirmutavat kriitikat.

Triinu ja Xena mõistatavad, miks Helinal on kulunud kaks tundi. Seda mis neid aga ees ootab, nad ei oska aimata, vaid pigem arvavad, et Helina ei ole nii osav.

Triinu hädaldab läbi naeru, kuid kohaneb olukorraga kiiresti, Xena pabistab aktsendi pärast, kuid suudab lõpuks sellest murest üle olla.

Tüdrukutel tuleb catwalkil kõndida, mis samuti üles filmitakse Tere reklaami tarbeks. Appi tõttab nõu ja jõuga Kaja Wunder, kes jagab veel nippe.

Tee viib tüdrukud kiirelt aga fotograaf Merila stuudiosse, kus neid ootab Cosmopolitani kaanepildistamine juba tuntud Cosmo toimetajaskonna juhendamisel.

Cosmopolitani peatoimetaja sõnul oli Xena isegi liiga naiselik, Triinu jäi aga talle meelde oma õpivõimega ning Helina naeratus ja poosid võlusid neid.

Tüdrkud saabuvad Rotermanni kvartalisse, kus neid ootab ees suur Embassy of Fashion suvekollektsiooni moeshow koos teiste saates varasemalt üles astunud, kuid enne finaali välja langenud neidudega. Publik koosneb 450 Eesti moeeliiti kuuluvast kriitilisest inimesest, kuid Niit kiidab pärast nende saavutusi ja Järvsoo ütleb, et ta ei märganud vahet agentuurimodellidega.