Tegemist on juba seitsmendat korda toimuva Haapsalu Õudus- ja Fantaasiafilmide Festivali tutvustava viral kampaaniaga, mille autoriks on juba tuntud tegija Oskar Lehemaa, keda teame 2010. aasta HÕFFi populaarsest treilerist, mis leidis kajastamist ka maailmakuulsas filmiportaalis Twitch. Eelmise klipi peategelaseks oli üksik sõpru otsiv zombie.

Esmakordselt on Ott Leplandi eurolugu taustaks kasutav viral klipp kogunud meeletut polulaarsust vaatajate seas. Tänaseks on klippi vaadatud üle 100 000 korra ning tegu on ehmatavapanevalt tõepärase videoga, mis algselt nii mõnegi vaataja üllatuma paneb. Ott Lepland ise kommenteerib asja järgmiselt: “See oli väga professionaalne ja tõetruu video ning minul muusikuna on selle üle ainult hea meel, et keegi on viitsinud midagi nii lahedat teha. Fantaasiat võiks meil tõesti rohkem olla, sest selline klipp pani asja kohe huviga jälgima.” Ott Lepland ise on väga suur õudusfilmide fänn. “Zombid mind eriti ei huvita, aga pühholoogiline õudus on lahe,” selgitab Ott.

Viral kampaania on Eestis suht vähe levinud ja keeruline nähtus, mida oma ürituste reklaamiks kasutatakse. Seda enam on hea meel tõdeda, et HÕFF on saanud läbi selle sellisel hulgal kaja ja kõnepinda, “ kommenteerib HÕFFi tegevjuht Maria Reinup, lisades et viralina on levinud paljude vaatajate seas ka teine klipp. “See on aga saanud väga positiivse vastuvõtu just välismaalaste seas, videot on vaadatud üle 16 000 korra. Videos teeb noor neiu striptiisi, samal ajal kui UFOd vallutavad maailma.”

Vaata klippe!

"Kuula"

27. - 29. aprillini Haapsalu Kultuurikeskuses seitsmendat korda toimuva
Haapsalu Õudus- ja Fantaasiafilmide Festivalil (HÕFF) linastub kokku 30
filmi 15 riigist, neist 20 on täispikad linateosed.

Striptiis