1. Nicole Kidman võitis 2002. aasta parima naisnäitleja Oscari Virginia Woolfi rolli eest filmis "Tunnid". Ta oli ekraanil 28 minutit, kuid see oli piisav, et napsata võit ära Meryl Streepi ja Julianne Moore'i eest.

2. Ikooniline näitlejanna Judi Dench (tuntud ka James Bondi filmidest) võitis parima naiskõrvalosa Oscari filmi eest "Armunud Shakespeare" aastal 1999, kuigi ta oli ekraanil kokku kaheksa minutit.

3. Viola Davis võitis 2009. aastal parima naiskõrvalosatäitja Oscar'i filmis "Kahtlus", kuigi Davis näitles filmis Mr. Milleri rollis kaheksa minutit, kuigi ilmselgelt oli see piisav, et Meryl Streep varju jätta.

4. Anthony Hopkins mängis filmis "Voonakeste vaikimine" legendaarset õudusttekitavat Doktor Hannibal Lecterit. Hopkinsi kehastatud tegelaskuju, inimsööjast sarimõrvar Lecter, on kahtlemata läinud filmiajalukku. Hopkinsil õnnestus võita parima meespeaosa Oscar - ja seda kõike viieteistkümne minutiga.

5. Anne Hathaway sai Oscari võrra rikkamaks 2013. aastal naiskõrvalosatäitmise eest filmis "Hüljatud". Hathaway kehastatud Fantine tegi unustamatu esituse, mis kestis viisteist minutit.

6. Hollywoodi kaua-aegne näitlejanna Ruby Dee pälvis 2007.aastal parima naiskõrvalosa Oscari "Ameerika gängsteri" eest, kus ta mängis Denzel Washingtoni tegelaskuju ema. Dee oli ekraanil kümme minutit.

7. Jared Leto võitis parima meeskõrvalosa Oscari kolm aastat tagasi filmi eest "Dallas Buyers Club", kus ta kehastas HIV-positiivset transseksuaalset naist, Rayonit. Leto ekraaniaeg oli vaid 21 minuti pikkune, kuid tema esitus läks vaatajatele üle maailma väga korda.

Vaata galeriid siit.