Anna on särav ja energiline naine, kes armastab üle kõige televisiooni. Anna on natuke edev, nagu naised ikka. Tema elu on kiire ja natuke pöörane, sest uued ja huvitavad ideed tuleb otsekohe ära proovida. Anna armastab autoga sõitmist, talle meeldib heas seltskonnas pokkerit mängida, trenni teha, muusikat kuulata ja laulda. Üle kõige armastab Anna magusat süüa, kuid jätab koogid ja maiused siiski puutumata. Anna on juba pikka aega üksi ja unistab sellest, et tema kõrval oleks armastav mees.

Anna unistuste mees on sõnapidaja, hooliv, sõbralik ja südamlik, kes on valmis teda austama ja toetama. Mees peab oskama teda armastada ja Anna armastust vastu võtta. Lihtsalt niisama, pooljuhuslikult, ei ole selline mees Anna ellu sattunud ja nüüd proovib ta järgi, kas õige mees on võimalik leida telesaates.

Anna tahab suhte leidmisele täielikult pühenduda ja seetõttu toimuvad sarja võtted Siinai poolsaarel Egiptuses, kaugel eemal kõigest argisest, mis võiksid tõeliste tunnete puhkemist segada. Anna usub, et soe kliima avab inimestele meeled uutele tunnetele ja Siinai päikese all on kõik võimalik.

Sarja filmimine toimub 2014. aasta jaanuaris ja saatesse kandideerivate inimeste passid peavad kehtima vähemalt 2014. aasta augusti lõpuni.

Kui sa tunned, et just Sina oled Annale õige mees siis tule ja võida Anna süda telesaates!