Dagmar Lamp-Jõgi on blogija ja vabakutseline kirjanik, kes kutsub külalised oma Nõmme koju. Mariann Kaasik on naisteajakirja toimetaja, kes armastab inimestega suhelda, kodutute kasside eest hoolitseda ning loomulikult ka kokata. Profitantsija Sandra Steinberg töötab treenerina Tantsugeenis ja segab öösiti CatHouse’is kokteile. Sandra on kaasa löönud ka Soome versioonis „Tantsi tagumik trimmi“, kus ta esines soovahetusoperatsiooni läbinud partneriga. Max Kaur on munitsipaalpoliitik ja Tallinna linnavolikogu liige, kes käitub seltskonnas tõelise džentelmenina. Kui toiduvalmistamises pole Max just kõige andekam, siis võõrustajana on ta asendamatu.

Selle nädala road on erilised, lauale kantakse muuhulgas ka koorene arbuusikokteil ja ruudiline seakõht. Muuhulgas juhtub sedagi, et prügikastist tuleb välja otsida porru ning põrandalt üles korjata sinna kukkunud vahvlid.

Kui teemaks tõuseb aga näokreem sperma (kuidas see söögilauas küll juhtuda saab?!), siis lähevad naised  juttudega üsna ülemeelikuks. „Kas ma olen spermaga näkku saanud?“ on vaid üks kelmikatest küsimustest, mis õhtu jooksul kõlab, rääkimata soovitusest Max Kaurilt abikätt paluda.

Vaata ise, mis Sind ees ootab, kui otsustad "Õhtusöögi viiega" aega veeta:

„Õhtusöök viiele“ on meeleolukas söögi- ja elustiilisari, kus igal nädalal osaleb viis üksteisele võõrast inimest. Järgemööda valmistavad nad oma kodus õhtusöögi, millega ülejäänuid rõõmustada. Külalised hindavad võõrustaja oskusi ning nädala lõpuks selgub võitja – parim kodukokk.

„Õhtusöök viiele“ on TV3s alates esmaspäevast argiõhtuti kell 19.30.