Decider.com kirjutab, et hashtag #FullerHouse levis eile Twitteris päev otsa väga tugevalt ja saade on tõusnud netiteleteenuse Netflix edetabelis vaadatavuselt teisele kohale.

Sotsiaalmeediast kumab aga läbi, et seriaali kõige enam kõneainet pakkuv uuendus on sarjas keskmist tütart Stephanied mängiva Jodie Sweetini rinnad, mis kargavat lausa teleekraanilt välja.

Mõistagi leidub neid, keda see põrmugi ei sega - pigem vastupidi: "Parim osa "Lastega kodus" sarjast on Stephanie tissid!"

Samas on neid, keda vaatepilt rabas: "Ma ei olnud Stephanie tissideks valmis."

Mõned leiavad kohe võimaluse veidi sarja uusversiooni nime kallal võtta (veidi sõnadega mängides sai "Täis majast" "Täidlasem maja"): "Nüüd ma saan aru, miks sarjale selline nimi pandi. Stephanie Tanneri tissid täidavad kogu mu ekraani!"

Et meediamoguliteks saanud Olseni-kaksikud sarjas ei osale, levivad ka vandenõuteooriad: "Stephanie Tanneri tissid sõid Olseni-kaksikud ära."

Paljud aga ei suuda Stephanie rindade pärast sugugi sarjale keskenduda: "Vaatan "Lastega kodus" ega suuda muule fokuseerida kui Stephanie Tanneri tissidele."

Kas tegu on sarjategijate teadliku lükkega, kompenseerimaks kaksikute puudumist? Või on tegu aastaid narkosõltuvuse käes vaevelnud, kuid nüüdseks 10 aastat kaine olnud Sweetini meeleheitliku püüdlusega läbi seksikuse taas meelelahutustööstusesse sukelduda? Kes teab, kuid selge on see, et nostaliat sarjast eriti taga otsida ei maksa - vaadake parem YouTube'ist vanu osi, kus vähemalt nunnu beebi-Michelle ikka veel tegutseb. Lõppude lõpuks oligi ju tema peategelane või mis?

Vaata saate treilerit: