Lõbutüdruk Marei rolli kehastav Josephine Gillan tegi oma näitlejadebüüdi "Troonide mängu" teisel hooajal. "Sari päästis mu elu prostitutsioonist ja tegi minust palju tugevama inimese. Nad otsisid loomulike rindade ja tätoveeringuteta noort naist, kes ei pelgaks kaamera ees paljas olla, ning ma saatsin koheselt oma foto. Olin suurepärase võimaluse pärast elevil ning ma ei osanud ettegi kujutada, kuidas see mu elu muudab," rääkis näitlejatar hiljutises intervjuus.

Gillan müüs varem oma keha ja astus Sophie O'Brien'i nime all üles pornofilmides, vahendab Page Six. Sellele eelnes lapsepõlv, mille märksõnadeks olid seks, alkohol ja narkootikumid. Tema ema oli vägivaldses suhtes, mistõttu pidi Gillan oma lapsepõlves tervelt 24 korda kooli vahetama. Nüüdseks on need mured jäänud aga kaugele maha ning temast on saanud üks kõige pikema elueaga tegelasi sarjas "Troonide mäng". Ta on löönud kaasa sarja teises, kolmandas, neljandas, viiendas ja kuuendas hooajas ning seitsmendaks hooajaks on leping juba sõlmitud.

"Troonide mäng" on rohke seksi ja vägivalla eest korralikult kriitikat saanud, kuid Josephine'i sõnul on see kõik üks jama: "Vaata meelelahutust ja naudi. Või ära tee seda, kui oled liiga peps."

"Fännid küsivad mu käest pidevalt, kas mu seksistseenid on ehtsad ning ma vastan alati küsimusega: "Kas draakonid ja zombid on ehtsad?"," muheleb staar.