Mees, kes on 2011. aastal koos Jessica Anderssoniga saate võitnud, pidi sel korral leppima teise kohaga.

Eile avaldas aga Rootsi päevaleht Expressen temaga finaali eel pika intervjuu, kus selgub, et tal on om fännibaas täiesti juba olemas.

6-aastaselt tantsimisega alustanud Kristjan leidis tee tantsuni nii, et üks pere otsis oma tütrele partnerit. Kuigi preili ei pidanud vastu üle kolme kuu, jätkas Kristjan tantsuga. 2000. aastate keskpaigas Stockholmi-Marienhamni vahelisel laeval tantsinud mees jäi silma 2006. aasta kruiisi ajal õigetele inimestele ja nii sattus ta Rootsi eurolaulule tantsima. See aga omakorda tähendas, et ta jäi silma Tony Irvingile, kes soovitas teda "Let's Dance" meeskonnale.
 
Tänaseks on mehel juba tekkinud omaette fännibaas, inimesed tunnevad ta tänaval ära ja ja lapsed saadavad joonistusi, vahendab Expressen. Ilmselt rõõmustavad aga paljud naised hoopis, kuuldes, et pärast mitu aastat kestnud abielu on mees taas vallaline. "Ma saan palju komplimente, mis on tore, aga ma ei ole absoluutselt huvitatud praegu," tõdes ta intervjuus avameelselt kõigi naisfännide kurvastuseks.